Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Nem járok utána
2009. augusztus 04. kedd, 11:22 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Minden második írásodnak az a vége aki nem hiszi.... Mond mit szeretnél? Szeretnéd ha meg akarnánk ismerni? Akkor gyere tanfolyamra, táborba. Mutasd meg magad. Szeretnéd, hogy kitaláljuk gondjaidat, bajodat. Akkor azt ird le. Addig amig valaki csak panaszkodik a másik felére, addig nem segitséget vár, hanem manipulál....
Nem először jelzem Neked, hogy hiteltelennek tartom amikor valaki a tanitását csak saját magára nem tartja érvényesnek.
Valahányszor a Te saját nézetedről, tapasztalatodról - azaz tenmagadról - lenne szó állandóan kibújsz. Vagy nincs kedved, vagy nem tartod fontosnak hogy válaszolj, vagy éppen csak nem érsz rá,ezért irsz gyorsan két oldal szösszenetet.
Igen megismerni valakit blogon át nem lehet teljesen, de ha pár hét ill. hónap távlatában összeteszed amit ide költött akkor kialakul egy vélemény róla.
VÁLTOZTASD MEG!
Vedd észre, hogy minden megkérdőjeleződik amit ide leirsz, ha az alól te magad kivétel vagy. Mert hogy hirtelen "más a gyakorlat, a való élet, mint az elmélet". A valós tanítás nem elmélet, az az élet maga. Ott nincs kivétel.
Ha jól emlékszem az egyik irásodban azt vallottad magadról, hogy érzékeny, erős jin beütésű ember vagy. És pont ezt a jint kritizálod állandó jelleggel.......
Ennél Te többet tudsz! Ide vele! Gyakorold az elméleted!
És szeresd kérlek a nőket! Bened is van egy (legalább), megy a csemetédben is......