Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Csizike, és a szex
2009. augusztus 03. hétfő, 16:37 | Buddhanita (útkereső)   Előzmény

Napról napra elgondolkodom rajtad.

Milyen lehetsz valójában? Milyen volt/és ma milyen az életed, a tapasztalásod akár a nők terén, akár a hétköznapokban.

Számomra ez jött le:
talán most egy olyan párkapcsolatban élsz, ami számodra az eslő "hosszútávú-viszonzott szerelem. Úgy érzem, mintha a nőket okolnád, hibáztatnád, vagy csak másképp kezelnéd.
Durván szólva szeretném most magam kifejezni: ha az emberiség felemelése, szeretete, tanítása él benned, akkor miért kezeled külön a nőket?
Nem vagyunk mi külön faj, mi is emberek vagyunk.

Elárulom miből jött ez a kérdés: több blogban olvastam a kérdéseidet, ahol a nők hol uralkodnak, vagy ezt meg azt nem szeretnek (orális szex) tenni a "szegény férfiakkal", aztán most ez, a nők görcsösek, nem odaadóak, visszahúzzák a férfiakat.

Sokat olvastam tőled Istenről, szeretetről, Egységről.

Miért nem tudsz egységben élni velünk?

Több emberke említette itt is (!!), ezek a "vonások" nem csak a nőknél vannak jelen.

Ugyanaz vonatkozik itt is a két nemre. Nincs különbség.

Arról nem is beszélve, mind mások vagyunk, van aki kommunikatív, van aki kiáradó, inkább agresszívebb, míg valaki lágy, befogadó. Olyan, mint Te. Itt van a macska elásva.

Elvárások, amiknek "meg kell felelni". Akár önmagunkkal, akár a párunkkal szemben. Lehet ok, bármi: fájdalmas erőszakról eltemetett emlék, vagy csak fusztráció : jaj, hogy nézek ki.

Szerintem maradjunk meg két lábon, és mielőtt hibáztatnám a párom, kérdezzem meg magamtól, esetleg nem én vagyok túl sok neki? Vagy túl kevés? Vagy az elvárásaim magasak a számára? stb

Idő kell, hogy egy ilyen kagylóhéj kinyíljon, meg elfogadás, bizalom. Mindkét fél ludas, ha nem jó az együttlét. A másik lelkére figyelés, meg a magam lelkére figyelés. Az erőszakoskodás, az akaratom minden áron erőltetése, csak lakatot tesz a másik lelkére. Főleg, ha még megmagyarázom, hogy spirituáilsan így, meg úgy kellene lennie. Meg bizti blokkod van, azért nem megy.
Nane!!!
Nem kell ezt megmagyarázni, burkoltan erőszakolni, csak figyelj oda. Légy jelen Te is, ne csak az akaratod, az elvárásod. Az meg hogy az előző nők mit tettek veled, vagy akárkivel, nem mindegy? Az a múlt, el kell engedni. Vagy hogy lehet nem elég neked a nő akit szeretsz? Ezt nem értem. Mikor én szeretek valakit, nincs szükségem "extrákra", anélkül is a mennyben jártunk. Csak érezni kell, szerintem ennyi. Biztosan a lelked nyitod meg, nem az elképzeléseidnek adsz teret?

Nem tudom hogy éled meg ezeket a dolgokat, azt csak Ti tudhatjátok, csak nekem ez valahogy fura. Nem tudom mi, de valami fura.

Ölellek,
üdv
Buddhanita