Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Konyhaművészet
2009. augusztus 03. hétfő, 8:55 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Szerintem a szexben is lehet analfabétának lenni, mert hisz szétteni a lábát bárki tudja, némi dörzsölgetéssel, mozgással bizonyos orgazmus mindenkinél elérhető, de ez nem minden. Sőt. Ha nem tudja valaki hogy mit várhat még, mire vágyik, mit élhet még ezen kívül meg, akkor nem is találhatja meg. A régi hasonlat, jó szelet csak az kaphat, aki tudja merre akar menni.
Tehát a megoldás szerintem a tanulás, kíváncsiság, érdeklődés...

Vajon hogy lehet felkelteni valakinek az érdeklődését, ha magátől nem kel ?

Ha azt hiszi, hogy ahol trat az a maximum ?

Mi van ha neki annyi elég is a szexből ? Végül is, a könyvtárba se, olvasunk el mindent, csak ami érdekes nekünk. Aztán hallunk valamit, valahol, valakitől és kiderül hogy "jé, ezt nem is gondoltam volna", s már másik polcról is választunk.

Szóval tessék fölébreszteni a másik kíváncsiságát, tessék meggyőzni, - bár ez a szó itt kicsit erőszakoskodónak tűnhet - hogy van még gyönyör a gyönyörein túl... :-)

Tessék érdeklődőnek lenni, tessék a témával foglalkozni! :-)

Másik hasonlat: olyan a szex mint a főzés... vannak alapételek, alapfűszerek, amik jók is meg finomak is, de ha kicsit nézelődünk, kiváncsikodunk, még egy csomó izgalomas íz vár ránk... Van a főzés, meg van a konyhaművészet. :-)

Az élet sokkal izgalmasabb, gyönyörteljesebb is lehet, ha nem csak átunakozzuk langyosan. :-)

Csak tessék, tessék kostolgatni! :-) (Nana, nem mindegy hol, mikor, kiből!!! :-) )

Üdv: mindegyki