Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Csizike képe
Egy Nő miért nem képes/akar teljesen ellazulni és feloldódni?
2009. augusztus 03. hétfő, 2:18 | Csizike   Előzmény

Szia Buddhanita!

Ezt írod: "A nőknél ugyan ezt tapasztalom. Mindegy ki milyen "karakter", vagy nemű, ha nem tudja, hogyan élje meg a szexualitását."

És az szerinted miért lehet, ha egy csaj nem képes ellazulni és feloldódni... Hanem mindig variál, meg minden mozdulatba beleköt... Kötözködik, ahelyett, hogy élvezni és átadná magát a Pillanatnak, és a Gyönyörnek...; és élvezné azt, ami történik?

Mi lehet az oka annak, ha egy Nő ennyire görcsös, nem tud (és lehet, hogy nem is akar igazán) feloldódni, elereszteni magát és megvadulni... és a férfival együtt megélni a "vadságát", az ösztönösségét, az elementáris erővel feltörő, felszabadult, "állati" ösztönöket... és együtt veszíteni el vele a fejét... és kerülni át egy Más Dimenzióba, egyfajta Önkivületi, "Bekattant", Agy-Nélküli, (Ön és a partner)Kontrollt-vesztett TudaT (Transz) állapotba? AHol a Gyönyörök Kertjéből a Mennyország Kapujába és Előcsarnokába vezet az Út?

Egy Nő ezt miért nem akarhatja megélni egy Férfival együtt?

Miért zárkózik el előle, az Élmény elől, és miért blokkol állandóan és korlátozza le magát és próbálja a Párját is "visszahúzni" és leállítani?

Hol lehet a Hiba?

Hol lehet a KisMacska elásva?

Csizike ;-)