Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Férfiak szexközben
2009. augusztus 02. vasárnap, 16:41 | Buddhanita (útkereső)

Szerintem:
Sok férfi nem tudja mit is tegyen. Akár azért mert fiatal, vagy nem volt sok ilyen szituációban, vagy csak olyan nővel volt, aki csak fadarabként "eltűrte" a tevékenykedéseit.
Nincs bennük érzelem, meg lelki odaadás?????
Na ezt én cáfolni tudom. Valóban van, mikor én is csak a szexért magáért ráugrottam a páromra, nem szeretkezés, hanem vad ösztön lett a vége, sehol nem volt a "lelke". De az enyém sem.
Ha viszont én is ott voltam a lelkemmel, és nem kapkottam el a dolgot, hanem az előjátékokkal a megőrülés szintjére értünk, és hol lágyan, hol erősen addig hergeltük a másikat, hogy "belehaltunk" volna, ha nem teljesedik be a szeretkezés, na akkor, valami csoda történt. Mindkét fél részéről. Ott volt a lélek.
Lehet a férfi akár milyen machó (sok rövid menettel), lehet akár milyen érzelmes (görcsös megfelelési kényszerel, ami merevedési gondokat okoz), ha nem tudja, hogyan és mit tegyen ebben a helyzetben.
A nőknél ugyan ezt tapasztalom. Mindegy ki milyen "karakter", vagy nemű, ha nem tudja, hogyan élje meg a szexualitását.
Egy jó szex elég szubjektív fogalom: lehet két perc suttyomban egy izgalmas helyen, attól félve, meg ne lássanak, lehet órákig tartó, simogató lágyság, de lehet szenvedélyektől tüzes vad vágy. Ez mindig a helyzettől, a kedvünktől függ. Attól, mire van szükségetek. Mert ha rossz napod volt, gyengédségre vágynál, de a drágád ezt nem látja, kedves akarna lenni, megvígasztalni, a szándék kiváló, csak két perc múlva végzet, és elfordul és horkol, na az rosszabb, mint az azt megelőző "rossz nap".
Ahhoz, hogy érezzem mikor mi a jó, ismernem kell a saját testem, nekem mi esik jól. Aztán kell a figyelem, a másik irányába is. Meg a kultúra, az igény, hogy a másiknak is örömet okozzak, ne csak magamnak. Ezt szem előtt tartva nem hiszem, hogy szükség lenne párkapcsolati/szexuáils tanfolyamokra, tanácsadásokra.
Ha azt akarod, hogy a párod is akarjon, tégy bele mindent, és vedd el mind, amit ő ad. Ne akard erőltetni, ha valamit nem akar.
Uraim próbáljátok ki: egy nőt úgy kell beindítani, hogy először lágyan simogatóan végig csókolni, aztán a legváratlanabb pillanatban kicsit bevadulni, megragadni, ölelni szenvedéllyel, aztán megint lassú csókok, simogatás, ezt váltogatva addig, amíg szinte már "könyörög", hogy válljatok eggyé vele. És közben ugyan ezt "tűrnötök" kell. Át kell élnetek nektek is. és az eggyéválláskor sem a monoton, már agyonra unt megszokott mozdulatok kellenek. Folytatódjon az előjáték játékossága. Legyen minden pillanat egy "meglepetés". Legyen meg a figyelem a másik iránt. Adjátok oda Ti is magatokat, és akkor nem lesz szükség ilyen blogra.

Félre értés ne essék, ez nem a Férfi/Nő hibája, hiszen mit látunk most a külvilágban: pornó, ahol előjáték nélkül visít a csaj buján, milyen jó, meg sorolhatnám a sztereotípiákat. Ezekből nem lehet "megtanulni" milyen is a jó szex. Az tény.
De ha a lelkünk nincs meg, akkor a "normális" szex uncsi lesz, jön a perverzió, mert mindig valami új izgalom kell. De meddig mehetünk el ezekkel? Mert előbb-utóbb a szado-mazo is unalmas lesz, meg a többi. És szerintem mikor már ezeket is túllépik, akkor "ferdülnek" csak igazán: erőszakolók, szexuális ragadozók.

Uraim, Hölgyeim próbáljátok így ki. Megfelelési kényszer, meg bűntudat nélkül, csak azt megélni, hogy milyen jó.

Üdv
Béke
Buddhanita