Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
hatfajdalom
2009. augusztus 01. szombat, 2:24 | lotuszvirag

Szia, Sanyi,

tobb problemara is keresem a valaszt.
az egyik a hatfajdalom, ami nagyotemeles (zongorat cipeltem) kovetkezteben alakult ki, de mar azelott is diagnosztizaltak gerincbol eredo fajdlamakkal, amik a bal karomba es a mellkasomba sugarzanak ki neha, sot meg a labamba is...es ez mar kb 16 eves korom ota jelentkezik valamilyen formaban....

sok fizikai munkat vegzek es korabban sportoltam is ami megeroltetonek bizonyult mert amikor tinedzser koromban a heti haromszori edzesekkel felhagytam, a labamba sugarzo fajdalom is megszunt....
kesobb visszatert a kar meg hat-fajdalom. voltak teljesen fajdalommentes eveim(pl foiskolai evek), de hajlamos vagyok a tulhajszolasra....sokszor viszont nem a munka, hanem valamilyen erzelmi hullamvolgy kovetkezteben is fellep a fajdalom a hatamban vagy a karomban.ja es a sok utazas meg a nehez utazotaskak is hozzajarultak az egeszhez.

a teljseitmenykenyszerem es a tulhajszolasra valo hajlamom egyebkent meg gyermekkoromba nyulik vissza, barmit teszek, a tokeletessegig kell vinnem, maskent nem vagyok elegedett magammal.sokszor viszont a fajdalom leallit.

a masodik problema a pattanasok amik tinedzser korom ota soha nem multak el(most 30 vagyok)

es a harmadik a romlo latasom, ami szinten a tinedzser korban kezdett jobban romalani(bar mar regota nem a volt a legelesebb).

olvastam mar lelki okokkal kapcsolatos konyvet de a gyakorlatban nem igazan javult pl a latasom es a pattanasoktol sem birok szabadulni hosszu tavon, bar kiegyensulyozottabb heteimben egy idore eltunnek (pl mikor kepes vagyok mely szeretetet atelni valaki irant).

udv
lotuszvirag