Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
u.erika képe
Válasz a gyors válaszra
2009. július 30. csütörtök, 18:01 | u.erika   Előzmény

Az utolsó mondatodra reagálva, én nem gondoltam semmire.De van egy barátnöm akinek elhittem hogy szüksége van rá,hónapokon át zsarolt lelkileg hogy szerezzek neki füvet mert nem tud aludni a sok látomásaitol,és hogy teljesen ki van készülve mert elöre meglátja a sok katasztrófát Autobalesetet,nemi eröszakot repülögépszencsétlenséget meg hasonló dolgkat.Èrdekes hogy a pozitiv eseményeket valahogy nem vette az antennája!(remélem olvasod B.)

Egyszer csak én is megvilágosodtam:) megláttam hogy ö már függö és az hogy neki ez kell hogy ne jöjjönek állandóan az informáciok csak duma.

Àllandoan titkoloznia kellet,mert van egy gyereke akit egyedül nevel és,félt hogy ha kiderül akkor elveszik töle.Hát igen!Van akinek ezt jelenti a spirituális tiszta élet!

Nem tudom mi lett volna ha kiderül,hogy mit csinál és hogy én is közremüködök!?

Tudom G.Jaguár hogy ugysem tudom megmagyarázni,pedig nagyon szerteném!De a ,,repölö"az a másik irányba visz!A bukott angyalok nagyon is tudják mit keres az ember és azért alkottak valami hasonlót!

Azt sem értem hogy hogyan lehet tudatosan olyan szert használni ami éppen a tudatot módosítja?

G.Jaguár Te biztosan egy nagyon jó ember vagy!Èrzem!Ugyhogy a leírottakat nem bántásnak szánom!Nem is érzem hogy meg kellene mentenem bárkit is hiszen szabad akaratunk van!

Csak láttam a barátnöm révén hogy már nem önmaga, a fü teljesen átvette az irányítást.Lehet hogy közrejátszik most nálam az is hogy két hete jártam Kölnben a Dómnál ahol drogfüggö hajléktalan fiatalok koldulnak,és a látvány magáért beszél.