Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Csizike képe
Richard Bach-Illúziók filmen www.illuziok.hu
2009. július 29. szerda, 12:39 | Csizike   Előzmény

Richard Bachról jutott eszembe: elkészült az Illúziók című spirituális alapregényéből készült film (ami egy időben olyan menő és alap könyv volt, mint A mennyei prófécia, A békés harcos útja, vagy a Vidd hírét az Igazaknak! Az előző kettőnek szintén van már film változata is -aki még nem tudná-, sőt a Beszélgetések Istennel című könyvekből és a szerzőjének életéből is készült...), és MAGYAROK!!! csinálták!!!
Erre külön is büszke vagyok. www.illuziok.hu

Mellesleg ha már Richard Bachnál járunk, épp tegnap hallgattuk a kisfiammal elalváshoz Tőle a Jonathan Livingstone, a Sirály című "hangoskönyvet", amit 5-6 évvel ezelőtt én olvastam fel kazettára, tenger-hullámveréses/sirály rikoltozásos zenei illusztrációval és aláfestéssel... hogy még élet-közelibb legyen... ;-)
"A Benned Élő Sirálynak"

És lehet, hogy Huszti Sanyi "Sirály-Csomagjának is van valami köze Jonathan Livingstone-hoz, a Sirályhoz, és ezáltal Richard Bach-hoz is... Nem tudom... De végül is Mindennek Van Köze Mindenhez... Hiszen Minden és Mindenki EGY... Ez is az Egyik Kedvenc Richard Bach könyvem címe... ;-)

Szeretettel:

Csizike ;-)