Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
fehercsongor képe
Bárkit, akit hitelesnek érzek!
2008. szeptember 07. vasárnap, 19:53 | fehercsongor

Kinek a tanításait követed ? Bárkiét akit éppen akkor hitelesnek érzek , addig a pontig , ahol a szívem és az eszem és a pénztárcám nagyon berzenkedni nem kezd . Az adott fejlődési állapotomban minden szintről kaphatok és kapok " tanítást " , az alacsonyabbat feltranszformálom , az magasabb szintűből meg úgyis csak annyit fogok fel , amennyire képes vagyok , de a nagyon érthetetlen , hozzámnemillő , és ellentmondónak tűnő , valamint a heves ellenkezésemet , nemakarásomat kiváltó dolgokat megjegyzem , és félreteszem magamban , hogy a számukra megfelelő időben a megértés fényétől átvilágítva illeszkedjenek be a világképembe .
Miben látod hitelességét ?Azért nézek fel rá , mert önmagát adja , azt a részt a világból személyesíti meg , amire nekem akkor szükségem van a továbbfejlődés?hez , a dolgok zökkenőmentes megéléséhez , illette bennem gomolygó ködös felismeréséknek ad formát a megfogalmazásával , vagy ihletet ad , felcsillantja a megértésem olyan öszzefüggések , világrészek megragadásához ,amik eddig a tudatlanságom sötétjében rejteztek .
Miért tartod jobbnak a többi tanítótól? Nem tartom általában jobbnak a többi tanítótól , de az én életem számára mégis van egy többlete a többihez képest , hogy ott és akkor ö volt aki segített , és ez nem véletlen . Tehát énszámomra mégis több és jobb .
Miben segített neked ? Mindig az adott élethelyzeti nehézség feldolgozásához jelennek meg életemben a kis és nagy mesterek . Nagyon nagyon korlátozott mértékben saját maga is lehet mestere magának a tanítvány ,de ez a csiga útja .
Miért ajánlanád másoknak is ? Általában nem szívesen ajánlok bármit is , mert tudom ,hogy ,ami nekem jó az adott pillanatban , az a másik számára akár romboló is lehet , ennek ellenére azokat az embereket , akinek személyes varázsa megérintett , ajánlom azoknak , akiknek segíteni szeretnék és úgy érzem , hogy jó hatást tennének rájuk , de nagyon figyelem a választ , és hogy a körülmények mennyire segítik a találkozást ,így általában nem is jön az össze .
Hiteles ? hiteltelen ? ezt én nagyon a személyek és kapcsolatuk milyenségétől függőnek érzem .
( Kinek a pap , kinek a papné a hitelesebb ) felacso