Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Hogyan teremthetsz valóságot a képzeletből.
2009. július 27. hétfő, 14:47 | kuruc

Szervusz Csizike!

Köszönöm ezt a topicot. Hasonló tartalmú, de más hangvételű (utolsó) írásra készültem a "Hol van Isten" oldalon, de már nincs ra szukség.
Néhány évvel ezelőtt még egy jó nagy gödör alján ültem, pedig sok "sprituális okosságot" ismertem én is.
Gyakran több sárga csekkem volt, mint ezres a pénztárcámban. Az egészségem padlón, az "orvosok" tanácstalanok, a természetgyógyászok sikerei is csak átmenetiek. Emberi kapcsolatok romokban.
Azután egy barátomtól kaptam egy dvd-t, A Vonzás Törvénye címmel.
A Törvényt az egyetlen, mindent átható, univerzális érvényű alapelvként mutatja be, amely mindenki életében működik, akkor is, ha nem ismeri. Akkor viszont többnyire a negatív oldalát mutatja. ( A Szeretet természetesen mindenek felett áll, ezt ők sem vitatják)
Elfogadtam, talán nagyrészt meg is értettem, és az életminőségem javulni kezdett.
Később a Törvény egy magasabb szintű értelmezését is megismertem( Az elfogadás művészete címmel jelent meg egy cd mellékletként), és ez feltette az "i"-re a pontot.
Ma anyagi jólétben élek, a kapcsolataim nagyrészt rendeződtek, az egészségem teljesen rendben van, pedig elhagytam minden vitamint, módszert, kiegészítőt, stb. Nem táplálkozom "egészségesen", nem mozgok eleget, és még sorolhatnám...
Viszont ismerem és alkalmazom a Törvényt, amely többek között azt állítja: ha a gondolataid rendben vannak, akkor az ez alatti szinteken, mint test, anyagiak, stb. is rend lesz, hiszen ezek pontosan azt teszik, amire a gondolataiddal utasítod őket.
Nem én állítom, hogy ez igaz megfordítva is: ha fizikai, anyagi síkon problémáid vannak, akkor azok gyökerét a gondolataidban kell keresned.
A fogyatékosságok, gondok, betegségek nem az Élet elengedhetetlen részei. Azért kapjuk őket, hogy tanuljunk általuk. Ha megértetted a leckét, nyom nélkül eltűnnek.
Vannak (természetesen nem Rátok értve), akik úgy viselkednek, mint az a gyermek, aki sorra hozza az intőket, egyeseket az iskolából, és még büszke is rá, vagy nem ő a hibás, vagy egyszerűen csak nem érti őt senki, az élet már csak ilyen. S megsértődik, ha az apja azt mondja, ideje lenne már elkezdeni tanulni a figyelmeztetésekből, és gyökeresen megváltoztatni a hozzáállást iskolá(k)hoz, és sok, tetszetősnek látszó gondolathoz, viselkedési formához..
Üdv mindenkinek
Kuruc