Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Kedves Peti! Szerintem skorpio szavait kissé félreértetted,rossz
2009. július 26. vasárnap, 21:50 | mareta (útkereső)   Előzmény

Kedves Peti!

Szerintem skorpio szavait kissé félreértetted,rossz irányba indultál el..

"Az egoddal az o egoját kedveled." Amikor Te önmagadat képes vagy elfogadni,akkor onnantól kezdve oly mind1,h milyen embrek vesznek körül..Nem gondolkozol azon,h kinek mi a hibája,nem egozol,m önmagadban megtalálod a középpontot,az egységet,és akkor látni fogod ezt az egységet másokban is.. nem ítélkezni fogsz,hanem elfogadni..Nem kritizálni fogsz,hanem szeretni..Nem vitatkozni fogsz,hanem segíteni.

A szeret és szeret között nagyon sok különbség van.. Ezt sokan nem tudják elkülöníteni,tanulni kellene mindenkinek..És ezeket a különbségeket mind az ego állítja fel.
Amikor azt mondod szerelmes vagy az első 1-2 hónapban,aztán szokásos ismétlődő módon kezdődnek a problémák,a szurkálódások, a piszkálódások,az energiarablás, a problémáink rávetítése a másikra stbés még mindig azt mondod h "persze én szerelmes vagy" akkor szerinted te tényleg az vagy?? Én úgy gondolom,h ilyenkor már szó nincs szeretetről vagy szerelemről,csupán egok harcáról,birtoklási vágyról és energiarablásról,de mégis az emberek többsége vagy az egok többsége elhiteti velünk,h ez még szerelem..
Amikor képes vagy az elfogadásra és ezáltal a befogadásra,amikor már tudatosul benned az,h energiát nem mástól kell rabolni,hanem vissza tudsz csatlakozni a forráshoz,ezáltal nem okozva még több kárt embertársainknak,ilyen tudatállapotban léphetsz olyan párkapcsolatba,ahol már szeretetről beszélhetünk,és nem egoról..