Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Köszönöm a véleményed... szóval éretlen vagyok még a
2009. július 26. vasárnap, 19:21 | Szabó_Péter   Előzmény

Köszönöm a véleményed... szóval éretlen vagyok még a nézőpontjaid szerint... és a felelőtlenség felé sodródok... és akkor leszek igazán felelős, ha belemegyek egy házasságba? Tudod, lehet már éettársi viszony is... És házasságon belül is el lehet úgy hanyagolni egy gyereket, hogy besza-behur mire felnő... és élettársi vagy baráti viszonyban is lehet gyereket felnevelni... És a gyerek választ leszületése előtt! Ha én egy alkoholista/drogos/k.ázós férj vagyok az mivel jobb egy értelmes, felnőtt(érzelmileg) egyedülálló szülőtől?

Meg kell találni az arany közép utat, mert szerintem a házasság maga se nem valami jó véglegt, meg ahogy mondtad a felelőtlen szingli sem jó véglet.... :)

És amióta kisebb korom óta rájöttem, hogy a házasság nem szent dolog, nem véd meg... és szembesültem azzal, h vannak válások is.. pláne most már tudom, h miért... akkor gyerekklnt azt kérdeztem magamtól, h ennek mi értelme? Rájöttem semmi.... Persze, aki házas milliónyi + 1 érvet fel tud sorolni, h milyen felelőtlen, aki nem úgy gondolkodik mint ő és a házasság, pedig milyen jó és kreativitás fejlesztő... Egy párkapcsolat nem az? pl?

Te úgy látod, én így... Véleményed szivesen meghallgatom, viszont vitához két ember kell és asszem én nem leszek vitapartner.. :)

Szép estét, kedves Judit! :)