Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
probléma, küzdés?
2009. július 25. szombat, 15:56 | Buddhanita (útkereső)   Előzmény

Szerintem nem, csak az a probléma, az a küzdés, amit mi magunk teszünk azzá.

Én sem azt mondom bemutatkozáskor: Szia, Pályi Anita vagyok, buddhista, Reiki Mester/tanár, stb.
Csak azt vettem észre, hogy vannak mikor a beszélgetések erre terelődnek, ilyenkor nem rejtem véka alá, én mit gondolok vagy teszek. Sőt, ha a barátaimmal vagyok mesélek is nekik az élményeimről, mert velem ez történik. Velük meg más.
Csak ennyi történik . Semmi több. A kezdetekben okozott nekem feszülést, mert AKARTAM, hogy elfogadjanak. Ma már tudom, mindegy ki mit gondol magában rólam. Vannak képek, amiket még én is röhögök, milyennek látnak. Akkor "zaklat" fel a dolog, ha tényleg rátapintanak valami bennem még meg nem oldott dologra. Akkor tudom, na itt már megint melóm van. Általában akkor van, amikor elterülök a babérokon, hogy én már oké vagyok. Na jön a tanítás, és megint lemegy a nagy arcom. :)

És igen, van, akivel nem lehet ilyenről beszélgetni. De lehet másról, másképp is. Először meg kell várni, ő nyisson. Kezdetben azt vettem észre, van akinek kiejtem Isten nevét és hátrahőköl. Nem baj, ő ilyen.

Bátyám a nagy segítőm ezekben. Ő inkább az anyagban él, tudja, mivel foglalkozom érdekes beszélgetéseink vannak. Mikor megzuhan, akkor érdekli a téma, amúgy meg hülyeség.

De pl.: a vonzás törvényét ő is megismerte általam. Beszélgettünk a haverokról, meg az életről, így a karmát is tudja, hogy működik, csak azt nem, hogy ezeknek mi a neve: karma, vagy a vonzás törvénye.

Nem baj, a lényeg meg van, aztán kezd vele azt, amit akar. Ennyit a gyöngyökről. :) ez tetszett nagyon. Barátnőm is mindig ezt mondja :)