Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Elfogadják?
2009. július 25. szombat, 11:03 | Buddhanita (útkereső)

Vannak akik igen, vannak akik nem.

De érdekel-e elfogadják-e vagy sem? Hát nem.
Eleinte kettős életet éltem, voltak barátok, akiknek nem is említettem, míg mások, akik a tanfolyamokról ismertek. Nagyon feszélyezet a titkolózás. Aztán lassan végig haladtam, voltak akik elhagytak, mert "szektás" lettem, voltak akik "elfogadják", mit tehetnek, én is hülye vagyok, de olyan jó fej, voltak, akiket érdekelt, mit is tanulok, meghallgattak, kiröhögtek, vagy ők is az "útra" léptek.
Hagyni kell, bármi is történik, az az ő dolguk.

Én így látom.
Eleinte fájt, hogy én vagyok a szektás hülye mások szemében, aztán jött a felsőbbrendűség, a lesajnálás, ó, ti szegények, nem tudjátok mit cselkszetek, aztán rájöttem, addig, amíg ezzel foglalkozom, tényleg szektás hülye vagyok.
Ha pedig TUDOM, hogy nem én vagyok az, akit látnak, akkor meg mit foglalkoztat ki mit hisz vagy gondol rólam? Azóta "felszabdultam".

Sok homoszexuális barátomat láttam már ebben a cipőben. Maximálisan megértem a másságuk megélését. De ki nem az? Amíg magamhoz viszonyítok, addig mindenki MÁS. Ha magamat elfogadom, tovább léphetek: ki az a másik, aki benne él? Nem tartom hülyének bármi is a véleménye. Nem sértődöm meg, bármi is a véleménye.