Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Adok még időt, hogy változzanak a dolgok...
2008. szeptember 11. csütörtök, 13:57 | veronica (útkereső)   Előzmény

Azt hiszem hogy nehéz lenne megmondanom hogy mi működik a kapcsolatunkban. Az elején még minden rendben volt. Aztán elkezdett féltékenykedni. Ha rákérdeztem, az volt a válasza, azért mert mindig csalódnia kellett: megcsalták.
De szerintem ez nem azt jelenti hogy engem is ellenőriznie kell, hogy hova megyek, kivel, mikor. És ha megtagadom a választ, mert belefáradtam a kérdezősködéseibe, akkor jönnek a feltételezések, hogy biztosan pasiztam...
Talán ez a harc változtatott meg.. és az hogy szerelmes lett.
Míg ismerkedési szakaszban voltunk, és nem kellett hallgatnom hogy 'nagyon szeretlek', 'élek-halok érted', 'nem tudok nélküled élni' -mely egyre nyomasztóbbá vált, mivel más témáról nem tud beszélni,-nagyon jól elvoltunk.
Aztán azt gondolta hogy célravezetőbb, ha mással próbálkozik: ' Kimegyek katonaként Afganisztánba és lelövetem magam, ha te nem leszel nekem.' - ezt zsarolásnak ítéltem.
És itt szakadt meg a szál.Nem mond ilyet- vagyis nem olyan gyakran.- javult a helyzet. De nem tudná visszahozni a régi kapcsolatunkat.
Azért vagyok még vele, mert bízom abban, hogy jobb lesz.Nagyjából ismerem magam.Nehezen ismerkedem, és ha mégis, akkor is kevés emberrel.Nem szeretem a felszínes kapcsolatokat.A barátnőmmel is 4 év után jutottam el olyan szintre, hogy például ha rá gondolok, negyed órán belül megcsörget a telefonon. :)
Ismerjük egymás gondolatát.Szeretjük egymás társaságát.És azt hiszem nekem több idő kell, míg egy ilyen jól működő kapcsolatot ki tudok alakítani.Persze egy olyan emberrel, aki szintén fogékony rá.
Mivel még csak 6 hónapja ismerjük egymást Vele, ezért adok még időt, hogy változzanak a dolgok...
Biztos vagyok benne, hogy nagyon sok múlik azon, mennyire vagyok elfogadó vele, mert gyakorlatilag az én ítéleteimen áll vagy bukik minden...mondhatnám, én hordom a nadrágot......