Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
 
Note: Event Views detected that you were very likely running the old version of event_views and has updated your DB tables with new fields required to use the new event_views module.
u.erika képe
Kurucnak magamrol
2009. július 23. csütörtök, 18:20 | u.erika   Előzmény

Most már biztos hogy azért értjük egymást félre sorozatban mert nem azonos a gondolodásunk!

Egyik sem jo vagy rossz,de amig Te a filozofia segitségével találsz válaszokra,addig én az egyszerübb gondolatmenetet részesitem elönyben!

Ugyhogy ezt fölösleges tovább ragozni szerintem...!

Nem a fejlödésben és a tanuláshoz vagyok türelmetlen.Söt!Igen csak kitarto ember vagyok.

Csak a költöi megfogalmazások távol állnak tölem,és annyiféleképpen lehet értelmezni öket hogy attol tartok ez nekem nem megy.

A spirituális üzneteket,tanításokat is csak akkor vagyok hajlando elhinni ha saját magam megtapasztalom.Ezért Isten az én nyelvemen tanit engem.

Ezért szeretem a Sanyi tanitásait.Egyenes és érthetö... még nekem is...!

Mindenki más uton jut el a megismeréshez.Biztosan jot akarsz,látom a segítö szándékot!De az ut amit te ismersz az nem az én utam!Ha engem kérdeznek hogy mit tegyenek hogy hozzam váljanak hasonlová akkor sem adhatok más tanácsot.Minden ember egyedi és megismételhetelen,mindenkit más gondolkodás és tapasztalatok sorozata juttat el valahová.

Igazad van hogy nem nyujthatjuk át készen a felismerést! De a felimerés számomra nem a versekben és a ködösítésben van,hanem a nyers valoságban!Sajnos ez van...!..ès biztosan felháborító de így érzem jol magam!

(bocs ha cinikusnak tünök,csak azt probálom kifejteni hogy nem kell megváltozatni a másik ember gondolkodását ahhoz hogy a felismeréshez hozzásegitsük)