Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Hogyan hagyhatnám el az ego-mat?
2008. szeptember 03. szerda, 10:04 | Huszti Sándor -...   Előzmény
"Hogy láthatom meg magam bennük?"

Nagyon szép kérdés! Van erre a problémára egy egyedi módszerem, amit most megosztanék Veled.

 A másik kérdésed, amire válaszolnék:

"És hogyan hagyhatnám el az én szörnyű ego-mat ami ezt a távolságot tartja közöttünk?"

A tapasztalatom szerint nem érdemes haragudni az egonkra, vagy küzdeni ellene, mert ezek a negatív indulatok szintén az egot hízlalják!

Az egod részben Te vagy, hiszen a saját téves énképeidből, tisztázatlan tudattartalmaidból, feldolgozatlan emlékeidből építkezik. Ezeket a belső tartalmakat kell letisztázni, rendet rakni közöttük, így tudod fogyókúrára fogni az egodat.
A teljes megszabaduláshoz a fogyókúrával párhuzamosan fel kell ismerned, hogy ki is vagy valójában?! Erre a spirituális Én-kereső gyakorlatok a legalkalmasabbak.

Amikor már nem ragaszkodsz az egos énképedhez és tudod, hogy ki vagy ott legbelül, akkor egyre többször azonosulsz majd a valódi éneddel, mígnem egyszer úgy is maradsz!
Ezt a folyamatot egyes híres megvilágosodottak látszólag hirtelen érték el, mindenféle átmenet nélkül, valójában azonban Náluk is meg volt ez a folyamat, csak az előző életeikben játszották végig.

Nekünk tökéletesen megfelel a lépésről-lépésre módszer, az őszinteség, önismeret, énkép feloldás pontosan ezt a célt szolgálja!