Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Változunk, de nem egyformán.
2008. szeptember 03. szerda, 9:23 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Azt hiszem nem a tapadásával van itt a baj, hiszen ha szerelmes lennél belé, akkor pontosan arra vágynál!

A párkapcsolatok nagy része abba megy tönkre, hogy áthidalhatatlanná válik a két fél közötti szellemi-spirituális különbség. Ez évek alatt ígyis-úgyis bekövetkezik, hiszen változunk, de nem egyformán!
Az egyik szinte mindig gyorsabban fejlődik, így a másik lemarad, aztán jönnek az önmarcangoló évek, hogy nem lehetek Vele olyan szemét, hogy elhagyom emiatt! Ráadásul szeret - legalábbis azt mondja!

Szerintem ha megérted és elfogadod ezt a változást, a különbséget köztetek, azzal mindkettőtökkel jót teszel! Mindenki megtalálhatja azt a párját, akit spirituálisan és szellemileg is társának érez, kiegészítik egymást.

Egyetértek Inyóval, hogy egy párkapcsolat fő hajtóereje a nemiség - intimitás kellene hogy legyen! Minden mást megkaphatunk a többi emberi kapcsolatból: barátság, spirituális kapcsolat, Tanító-Tanítvány kapcsolat, haverok, rokonság, hobby kapcsolatok, munkatársak...

Ha Téged a szexualitás nem hoz lázba, nem érzed, hogy szeret és szellemileg sem kielégítő a kapcsolatotok, akkor mi az, ami még működik a kapcsolatotokban??

Csak sajnálatból vagy Vele? És magadat nem sajnálod? Ki a fontosabb számodra: Te vagy Ő?