Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Ölelés
2009. július 23. csütörtök, 8:18 | csaesz

Nekem nem is olyan régen nagy kihívást jelentett, ha hozzá kellett érnem idegen emberekhez vagy ők értek hozzám. Az ölelés meg aztán végképp a kínok kínja volt! Aztán dolgoztam rajta. Ma már imádok ölelkezni, szerintem be tudnék vállalni egy ilyen napot. Nekem is volt egyszer egy ilyen "ingyen ölelés" élményem, és hihetetlen energiával töltött fel!
De ez az energiacsere egy ideje engem is elgondolkodtat. Valakinél én is érzem, másnál pedig nem. Hogy ez mitől függ? Szerintem van egy kis tantrikus beütése az ilyen energiaáramoltatásnak.Valahogy nem érzem azt az összefüggést, hogy ha van energiaáramlás, akkor az ölelés ad, különben meg elvesz.
Ó most beugrott valami! Ha úgy ölelsz, hogy közben a koronacsakrád nyitva, akkor nem feltétlenül fogy el az energiád, még akkor sem, ha a partner nem ad, csak elvesz. Mert a kiadott energia felülről tud töltődni rögtön. De a nagy számok törvénye alapján enélkül is inkább energiát kell hogy adjon a sok ölelés, hiszen szerintem kevesebben vannak azok az emberek, akik csak nyelik az energiát.