Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Oneness képe
Görbe tükör?
2015. december 13. vasárnap, 21:04 | Oneness

Kíváncsi lennék Nicsu01, hogy miért azt a címet adtad, hogy görbe tükör ?

Szerintem a tükör mindig "önmagunkról" mutat képet, de azt el tudom képzelni, hogy mi rosszul látjuk benne magunkat, görbén :o) Amit a tükörben látunk, az mindig segítség nekünk, hogy épp hol is tartunk "önmagunkkal".

Nekem is volt olyan időszak az életemben, amikor megtettem olyan dolgokat, amelyeket ma már képtelen lennék megtenni. Változom, alakulom.... Aztán az vettem észre, hogy idegesítenek és nem tudom megérteni azokat az embereket, akik megtesznek olyan dolgokat, amiket én már nem tudnék megtenni, de régen megtettem. Mindig emlékeztettem magamat, hogy én hogyan is voltam rá képes. Akkori tudatosságommal meg tudtam tenni, mostani tudatosságommal már nem tudnám megtenni, úgyhogy kezdtem elfogadni és megérteni a többiket. Ők még meg tudják tenni....anno én is megtudtam. Mondjuk úgy megértem őket és elfogadom, hogy ők olyanok, amilyenek, hisz valaha én is olyan voltam.....majd ők is változnak.

Neked kell rájönnöd, hogy a tükör mit akar neked mutatni....
Lehet, hogy meg kell bocsátonod önmagadnak, mert valaha Te is képes voltál arra, amire most ők képesek....
Lehet, hogy el kell fogadnod őket olyannak amilyenek és meglátni bennük az Istenit....és rajtuk kereszül önmagadat szeretni.....
Lehet, hogy valahol még vannak az életedben olyan területek, ahol még úgyanúgy viselkedsz, mint ők .....

A tükör megfejtése mindig önmagunk megfejtésében rejlik.....