Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Az én rejtélyes számom.
2015. november 04. szerda, 18:06 | Takler (útkereső)

Sziasztok!

Komolyan bekönnyeztem az olvasottakon, hogy nem csak velem van ez. :)

Elmesélem az én történetemet.
Tehát az általános dolgok velem is megtörténnek, hogy mindig az adott pillanatban nézek rá az órára és ezt a számot látom, és persze nem percenként az órát nézem. többször előfordul, hogy felébredek és ez a szám fogad az éjszaka közepén. Az én számom az 57-es és sajnos nem segít a 0-50-ig számok jelentése...
Van olyan, hogy telefonálok és x perc 57 másodpercnél fejezem be a hívást, youtube videónál akaratlanul az x perc 57. másodperchez tekerek, vagy találok egy internetes fájl mérete amit keresek tele van 57-esekkel.
De ez semmi... :)

A páromat megölelve az utcán a háta mögött az épület falán, a "gáz táblán" az 57-es szám volt.
Éjszaka nem bírtam aludni, bekapcsoltam a tv-t és mi fogad szinte azonnal a film ajánlóban...? ... az "57-es utas" c. film ajánlója. :)
Az egyetemi könyvtárban rengeteg számítógép volt amikor először bementem és leültem netezni. találjátok ki hanyas géphez ültem? :) Igen az 57-eshez, de nem nagy számokkal volt kiírva rá, csak miután a pendrive-omat akartam bedugni a gépbe akkor láttam rajta a lábamnál a 2x2 cm-es matricát a számmal. :)
Szóval ma már nem csodálkozom szinte semmin ezzel kapcsolatban...

Jó volt olvasni a hozzászólásaitokat és örülök, hogy vagytok még így páran. De örülnék, ha valaki érdemi segítséget tudna nyújtani ebben.

Sziasztok,

Egy "számtesó"...