Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
továbbsegíteni
2015. április 22. szerda, 15:23 | egy kis akárki   Előzmény

Szia!
A legfontosabb, hogy tudd, ugyanolyan csodálatos lény, mint mi mindannyian, csak el van akadva egy nagyon nehéz állapotban, halálakor nem tudott elszakadni mindenkitől, mindentől, valamiben elakadt (mint mi mindannyian milliószor életünkben, csak ennek akkor komolyabb következményei lehetnek, ha nem megy tovább a halála utáni időszakban, mint egy elakadt lemez ugyanaz kattog bennük pont a probléma amin megakadtak, semmi mást nem látnak-éreznek csak a fájdalmat, nagyon nehéz mégcsak megérezniük is hogy lehet kiút), és most kezd segítséget kérni. Ilyenkor történik ez, és valóban nagyon ijesztő és félelmetes, ezek nagyon rossz energiák amiben benne ragadt, és ráadásul csak az élőkön keresztül jut energiához, mivel földi teste már nincsen, ez különösen rossz érzés tud lenni. De ne félj, nem akar bántani, nem tehet róla, ez egyszerűen csak így működik.
Ha látod, érzed megint, akkor először is a fentiek tükrében, szeretettel gondolj rá, mint ugyanolyan lényre, segítő szándékkal, beszélhetsz hozzá, bőven elég gondolatban, elmondhatod hogy megijedtél, féltél, elmondhatod ki vagy, hogy itt te laksz, stb, bármit ami eszedbe jut, és hogy kaphat segítséget, ha kér. De akkor viszont keresd is meg neki, ha ezek után is érzed a jelenlétét, mert ez esetben tényleg már ott tart, hogy segítséget fogadjon el, és ugyanolyan fontos, hogy ő jó helyre kerüljön, mint bármelyikünk problémái. Olyat keress, aki látja, érzékeli őket, tud velük kommunikálni, látja, pontosan miben akadt el, és tud segíteni neki azt megoldani, és tovább tudja kísérni innen a fénybe. Ne olyat, aki segít elküldeni, mert az nem megoldás: neki főleg nem, attól még nem kerül a helyére, nem oldódik meg a problémája, és ez lenne a lényeg, de valószínűleg neked sem, ha már nálad jelentkezett…
Ha regisztrálsz és bejelentkezve írsz, fel tudjuk venni a kapcsolatot, ha szeretnéd, ha nem boldogulsz, ha kérdeznél. De kezdd a fentiekkel. Legfontosabb a szeretet, megérteni, hogy ugyanolyan lény, csak épp nagyon rossz helyzetben van, akkor máris nem fogsz halálra válni ha érzékeled – ez már részben segít is, legalább neked, és onnan már könnyebb kiindulni a megoldáshoz.
Zs