Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Mi ezzel a probléma? Az, hogy nincs akivel napi szinten
2015. március 03. kedd, 2:10 | azaki

Mi ezzel a probléma?
Az, hogy nincs akivel napi szinten beszélgetni tudnák arról ami foglalkoztat, vagy ami bánt, vagyis az érzésekről, amik bennem vannak, mert bármi hihetetlen is, de férfi létemre én ezekről szeretnék beszélgetni, de nincs kivel. A napi örömeimet, vagy gondjaimat sem tudom kivel megbeszélni.
A korábban írt, esetleg baráti ölelés, fizikai kontaktust meg már említettem.
A kollégáimnál néha megpróbálkozom, egy, egy beszélgetéssel, de kiderül, hogy én és az ő világuk olyan messze van egymástól, hogy nagyon nehéz semlegesen lezárnom az elkezdet beszélgetéseket, mert részükről szinte hülyének vagyok nézve, ami nem kellemes.
A pszichológusok, terapeuták megfizethetetlenek és túlzásnak is tartóm, hogy egy - egy órás beszélgetésért valaki fizessen 8-10ezer ft-ot, amikor ö maga jó ha keres óránként 900-100ft-ot.
Tehetős emberek, lehet, hogy megtehetik, mint az amerikai filmekben, de aki magányos és nincs kivel beszélgetni, annak ez napi, vagy két három napi szinten is megfizethetetlen.
De akkor kivel beszélgessek, kivel beszélgetnek azok akik magányosak? És mit tehet az, aki nem a fociról akar beszélgetni, ha nem arról, ami épp benne van lelkileg és érzelmileg?