Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Öszintén? Vannak nekem is ilyen időszakaim, ami nálam a
2015. március 03. kedd, 0:26 | azaki

Öszintén? Vannak nekem is ilyen időszakaim, ami nálam a "Más-ság" - topickban írtakra vezethető vissza, vagyis hogy valahogy nem illek ide.
Szerintem sokan vannak még így, hogy megunták ezt az életet és csak élnek monotonan egyik napról a másikra és nem bánnák ha már vége lenne.
Van akinek segít a drasztikus élet mód váltás, pld, gondolnak egyett és bátran elindulnak a nagyvilágba, hisz mit veszithet? Ha már úgy sem akar élni, akkor semmit.
Arra gondoltam, hogy az is lehet, hogy csak a jelenlegi énünktöl, vagy egonktól akarunk szabadúlni, tehát csak azt kellene magunkban "megölni", de inkább dresztikussan átalakitani.
Néha én is szivessen átalakitanám magamat és megszabadúlnák egy bizonyos részemtől, gondolataimtól és jó sok technikát ismerek is, ahogy te is írtad, de nekem sem sikerült még ezeket átalakitanom, talán lústa vagyok hozzá, mert ez az egyszerübb.
Szóval meghalunk, mind meghalunk egy napon, és lehet hogy te valóban erre vágysz, más meg gyerekre, autóra, útazásra. El tudod fogadni, hogy a halálra vágysz? Vagy az a baj, hogy erröl senkivel nem tudsz beszélgetni, mert mások számára ez elfogadhatatkan?