Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Visszaterő gondok :(Állandó felfázás,női bajok
2009. július 22. szerda, 13:16 | KicsiMano

Sziasztok!
Nagyon szeretném ha valaki egy kicsit is tudna segíteni:(.Már nagyon régóta küszködök húgyuti fertőzéssel,vagyis állandóan visszatér,vagy felfázás,meg hasonló gondok.
Körülbelül egy éve kezdödött az egész amikor a mostani párommal rendszeres szexuális életet kezdtünk élni.A szexuális életünk többé kevésbé jó.Inkabb utobbi.Eleinte szinte tökéletes volt,az utobbi időben kezdtek megjelenni nálam ezek a problémak és azóta nem olyan jó,mert gyakran fáj:(.
Már sokféle gyógyszeres kezelést próbáltam és nem ért semmit,mert újból és újból visszatérnek ezek a problémák.Két v három héttel ezelött voltam nőgyógyásznál és akkor megállapított petefészek gyulladást,amit egy hétig gyógyszeresen kezeltem.És most megint úgy vagyok mint 1 hónappal ezelött h megint csíp a vizeletem,s állandó vizelési kényszerem van.Már orvoshoz is hiába megyek.Nem használ semmi.
Lassan a gyógyszerekre már immunens a szervezetem,mert tavaly ősszel kivették a mandulámat,mivel hogy állandóan be volt gyulladva és a szervezetem megvolt telve stafilo és strepto coccusokkal.rengeteg antibiotikumot beszedtem,s a vegen mar az se hasznalt.Probaltam mar cickafark teat,inni,ulofordot venni,es azok is csak ideig óráig használtak.
Az életben már nagyon sokszor ért csalódás,és úgyérzem lelkileg is labilis vagyok,épp ezért.
Biztos vagyok benne h valamilyen lelki ok van háttérben,csak sajnos egyedül nem tudok rájönni.Az utóbbi időkben a párommal se vagyunk olyan sokat együtt mint azelött,mert ő is elfoglalt s én is.Amúgy nagyon ragaszkodó típusú ember vagyok.És eléggé megviselt az az időszak is mikor már nem volt időnk egymásra. Talán a kapcsolatomban kéne keressem az okot ?Csak az a furcsa h mikor a párom távol van több időre ilyen gondjaim nincsenek.
Nem tudom h hol kereshetném a probléma okát.
Aki átélt hasonló dolgokat,v esetleg lenne vmi tipp azt kérem szépen segítsen.