Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Domoszlai Katalin képe
Igazságtalan
2014. november 17. hétfő, 13:29 | Domoszlai Katalin   Előzmény

Zárt karmának hívják és létezik, az hogy egy adott problémát, sorsforgatókönyvet egy leszületésben nem lehet átírni. Legyen ez a szexuális öröm megélése vagy más probléma. Aztán jönnek újabb életek, időnként könnyített feladatokkal...

A karma szempontjából nincs ilyen, igazságtalan...

Ennek ellenére én azt javaslom mindenkinek, egyetlen ember véleményét ne fogadja el - még az enyémet sem :-) - mert az csupán egy vélemény. Azon áll vagy bukik ugyanis a gyógyulás, hogy az öngyógyító belső erő nagyobb-e mint a sérülések. Akinél ez a belső mag, forrás energia nagyobb, elbukhat jó párszor, de újra és újra feláll és addig keres, kutat és ha kell felad, amíg a megoldást megtalálja.

Ági, azt érzem elszakadtál a szellemi vezetésedtől, ha a materialista tudomány ennyire foglalkoztat. A materializmus egy tévedésen alapszik. Tévedés a tévedések halmazában megoldást keresni.

Gondolkodás helyett inkább azt javaslom, meditációban nézz bele, kapcsolódj a felsőbb énedhez, add fel neki és kérj nagyon konkrét útmutatást.

Emellett oldj olyan múltbeli helyzetekre, gyerekkorra elsősorban, ahol vagy megélted, vagy végignézted azokat az eseményeket, amiket a háttérben meghúzódó karmikus vállalások ismeretének a hiánya miatt igazságtalannak éltél meg.

Szép feladat e mellé, a teljes oldás érdekében belenézni olyan előző életekbe, ahol Te voltál igazságtalan, tévelygő tudós? vagy bármilyen megtagadott részed ott lehet, ami most ezt az egész érzés kupacot felpiszkálta benned...

Még egy gondolat a tévedésekről. Az emberi tévedések abból fakadnak, hogy egy részre vonatkozó törvényt, működési mechanizmust egy nagyobb egységre is általános elvűnek fogad el. Ezért léteznek a Teremtésben a materialista tudósok számára elfogadhatatlan bosszantó kivételek :-) Kedvenc példám például a páva, aminek a tollazata evolúciós szempontból érthetetlen, irreális, pláne a humor része, hogy a kiterjesztett farktollainak a foltjai egy matematikai függvényt alkotnak :-)