Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
GulyásÁgi képe
Szomorú
2014. november 17. hétfő, 11:11 | GulyásÁgi   Előzmény

Szia Kati, gondolkodtam, hogy tényleg miért is szomorú, nekem... De tényleg az! Még ha kicsit belátom is hogy valahol vicces egy ilyen hír. Igazából azt hiszem 2 dolog is van. Lux Elvira egyébként, ahogy jobban belegondoltam, inkább talán valami olyasmit mondhatott, hogy vannak olyan nők akiknél egyszerűen reménytelen és nincs mit tenni. Ebben nekem a "nincs mit tenni" a szomorú, az hogy szaktekintély, tisztelik, készpénznek veszik, amit mond, és elhiszik. De kicsit,azért halványan ott motoszkál, hogy elvégre még igaz is lehet, lehet hogy tényleg vannak olyan nők... (ez a másik szomorú) Mégpedig azért szomorú, mert mélyen igazságtalan lenne. Lehet hogy az is vicces, hogy mennyire komolyan érint engem a téma, de belelátok mindenfélét.. egyenjogúságról, teljes életről, boldogságról.
Főként az olasz kutatók bosszantanak. Mondjuk azt sem tudom hogy milyen neműek, lehet hogy tényleg két férfi, akkor az aztán tényleg vicces. Na de akkor is....szomorú is!!! Nincs nekik anyukájuk, vagy párjuk, barátjuk barátnőjük, aki szólna, hogy ez milyen gáz..? Hogy erre jut a NAGYBETŰS TUDOMÁNY ...??
Egyenlőre annyit konstatáltam csak, hogy engem mélyen érint ez a téma és felháborít.
Még gondolkodom majd, hogy mi miért is :)
Itt ezen az oldalon nézegettem a programokat és kikötöttem egy idézetes oldalon, és egy nagyon megtetszett. Sajnos nem tudom idézni, és azt sem tudom hol volt, de az volt a lényege, hogy ha valamiért mindent. de mindent megtettél, mégsem sikerült, akkor ADD FEL és bízd Isten kezébe.
A jó öreg témáim: az "add fel vagy ne", meg a "vakhit vagy ne" köszönnek vissza itt, ebben a témában is !
Puszi és sok, nagy ölelés Neked is!