Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Domoszlai Katalin képe
Szia Ági!
2014. november 16. vasárnap, 17:53 | Domoszlai Katalin   Előzmény

Először muszáj kicsit humorizálnom, a hozzászólásodról eszembe jutott, hogy a férfi nőgyógyászok szerint a szülés nem fáj és milyen igazuk van, nekik tényleg nem :-)

Másik, ha valaki valamit egész életében kutat, mint például dr. Lux Elvira, ezt azért teszi, mert még mindig nem sikerült neki saját magának megtalálnia :-)

Én ha valami után kutatok és meglelem, rögtön kitalál az elmém valami mást, ami után kutathat ;-)

Viccet félretéve, vegyük komolyan a helyzetet.

Nagyon kevesen választották a tantrát, mint spirituális ösvényt, mert lelki érettség és nyitottság kell hozzá. Másrészt vannak más ösvények, más lelkek más utat választanak.

Érdemes lenne a saját írásodat tükörként használni és feltenni a kérdést, ha én viccesnek találom a materialista hozzáállást, akkor Te miért vagy szomorú?

Hol zártad be a saját világodat és miért?

Bevallom, az hogy felvállaljam ezt a témát így nyilvánosan, több hónap rákészülést igényelt, szerencsére a lelkem bevállalt és helyére rakott olyan tapasztalatokat, amik megerősítettek abban, teljesen mindegy nekem, hogy mások, akár tekintélyszemélyek, másképp lássák, értelmezzék, megmagyarázzák a dolgokat.

Egyetlen dolog hiteles ugyanis, az pedig a saját élmény.

Bármi, ami hiányérzetet hagy maga után, ha felvállaljuk, őszintén szembenézünk vele azt jelzi, amit megélünk az nem Teljes. Egy. Ezért spirituális ösvény a tantra.

Remélem megszabadulsz attól, hogy a mérhetetlen szomorúságot látod meg ezen a területen.

Ölelésem :-)