Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
GulyásÁgi képe
Na ki mer hozzászólni ? :)
2014. november 15. szombat, 14:59 | GulyásÁgi

Kati nagyon mélyen egyetértek abban, hogy a spirituális fejlődéssel szárnyakat kapunk ezen a téren is és a csillagos ég a határ. A születési horoszkópban is erőteljesen megnyilvánulnak ezek a problémák, az hogy "nem oké" és hogy valóban, dolgozni kell vele, hogy helyrerázódjon és elég nehezen tudom elképzelni hogy ezt valamilyen mechanikus módon jól meg lehetne oldani vagy rendbetenni. Az is valószínűleg nagy igazság, hogy a saját fejlettségi szintednek megfelelő partnert tudsz bevonzani, ez a tipikus esete annak, amikor egy partner abszolút felülírja az addigi tapasztalatokat.
De igazából én most azért ragadtam billentyűt, mert bizonyos időnként bedobnak a pletykarovatokba, meg a női sajtóba egy olyan hírt, amely arról szól. hogy tudósok arra jutottak, hogy nem létezik női orgazmus. Nem hogy ilyen, vagy olyen, de semmilyen.... Ez azért annyira felháborít engem, hogy ilyen hülyeségekkel bizonytalanítják el azokat a nőket, akiknek esetleg amúgy van ilyen problémájuk. Hát milyen dolog ez... Most kíváncsi voltam és beütöttem a keresőbe, és egy olasz kutatópáros ilyen megállapításáról írtak több helyen, de én olvastam már ilyesmit dr. Lux Elvirától is, aki egész életében ezt kutatta és nem 30 évesen kutatott egy témát. De azért a kutatás is, hát komolyan, ha igaz.. és nem cak afféle kamuhír..RÁáldoznak egy csomó pénzt, tesztelnek embereket és az "ő világukban" egy ilyen tétel igaznak bizonyul. És ezt olyan mérhetetlenül szomorúnak tartom..
MI itt nyugaton azt hisszük, hogy a keleti kultúrákban normálisan kezelik ezt a kérdést, mert ugye van tantra, meg Káma Szútra, meg Shiva és Shakti és az ember azt hinné, hogy ezáltal ott a nőknek nem az "jut" hogy orgazmus nem létezik, de hogy valójában hogy lehet, azt nem tudom, szívesen meghallhatnám, ha valakinek van ezzel kapcsolatos tudása. MIntha úgy rémlene, hogy csak egy kis csoport az, aki valójában a tantra szerint él. És ha tényleg természetesen kezelik a kérdést, nincs mondjuk megszégyenítést vagy bármi más ami frusztrációhoz vezetne, akkor vajon ott eleve nem is léteznek szexuális gubancok..? Valószínűleg nem. Mindenesetre szerintem nagyon fontos lenne, mindenben, hogy ne jelentse ki senki hogy ez van és kész, hanem keresse a változás/változtatás lehetőségeit, hogy ne zárja be a saját világát semmilyen módon..