Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Aditi képe
Kedves Sanyi! Csodálkozom rajtad. Ezt a szöveget te kizárólag az
2009. július 22. szerda, 2:22 | Aditi   Előzmény

Kedves Sanyi!

Csodálkozom rajtad.
Ezt a szöveget te kizárólag az intellektusoddal olvastad. És ez azért megdöbbentett.
Egyébként éppen úgy lett megírva, hogy így igen kevéssé érthető. Te szembesítettél a ténnyel... :)

Hogyan is írhatnék Istenről "logikus" szöveget..? Az csak egy újabb "filozófia". Elmélet. Unalmas.

De még ha csak írói "stílus"-játékosságnak vetted volna, akkor is többet értesz belőle.
Ez olyan, mintha Babits nominatív verseinek stílusára azt mondaná valaki, hogy értelmetlen... mert valóban, nem helyes nyelvtanilag...De hát a hiányok, a csonka dolgok azért vannak, hogy a KÉPZELET (intuíció, magasabb csakrák...stb) helyet kapjon... Látom, nem értetted meg a "rossz" dolgok helyénvalóságának törvényét... pedig sok helyütt írtam azokban a hosszú írásokban...

Isten nem csak a legnagyobb "intelligencia", de a legnagyobb szív, a legkifinomultabb intuíció, a legmelegebb földi ölelés és még sok minden egyben. Különböző minőségek tökéletes és magas szinten összeforrasztott egysége. Hatalma (amit áthat) végtelen. Ezért az út, amit általa és benn járunk végtelen. A Földön általában a hetedik csakráig tudatosul, de ennél sokkal több van.

A kauzális testet már láttam, az a Szamszarán kívüli létdimenzióhoz tartozik. (Csak mert te annyira tapasztalatoknak hiszel. )
Én nem. TUDOM hogy van még sok.

A szeretet a kapocs a világok között, a mindent egybeforrasztó, átölelő, a középpont. Az embernél a negyedik csakra, a test közepén, a csomó, amin átáramlik az egész végtelen "fenti" világ lefelé, és az alsó felfelé. Úgy is szokták ábrázolni, mint két csúcsára állított piramist.

Középen van a szív (ez Jézus tanítása: a szeretet. Ha a szeretetet állítod vezérlő-erőddé, megtanulsz a szíveddel látni, annak szolgálatába állítod az összes világod, amire tudatossá válsz, akkor a a világegyetemben való harmonikus helyedre találsz.) A Piramisok nem csak az ember helyét ábrázolják a Világegyetemben (amiért "irigyek" az angyalok :), hanem az egész Világegyetem működési rendszerének egy oldalát. (Ez Egyiptomi, ill. Atlantiszi tudásból származik)

Ma a fraktál-egyenlettel írják le. Úgy látom, te inkább reál-típus vagy, akkor nézz ennek utána.

Én a misztikusok iskoláit jártam ki, de már utánanéztem a legmodernebb megfogalmazásoknak is, mert fontosnak tartottam demisztifikálni. De persze kiderült, hogy ugyanarról van szó. Csak máshogy. És ez nagyon izgalmas. :)

Azért szeretek mégis a misztika megfogalmazásaival élni olykor mégis, mert a szívemben azt hiszem mindörökké művész maradok, és mert a szív és az érzetek, érzékek hangja sokkal több emberhez jut el. Ezért létezik egyáltalán a művészet. És talán azért is, mert nő vagyok.

Én csodabogár vagyok. Talán azért van ez így, mert játszom a ráció és az intuíció határaival.

Minden egyes kérdésedre megfelelnek a nagy tanítók, akiktől én is tanultam. Egy kicsit máshogy. De elárulom, egytől, egyig így látják a dolog TERMÉSZETÉT ők is...

Mi nem véletlenül "akadtunk" össze, és már tudom, miért. De amíg egózunk, nem tudjuk kicserélni azt, ami miatt a szellemeink összehoztak. Remélem észrevetted, hogy a kis blogban, amit nyitottál, mi történt.
Jó móka volt, de már vége.

Hazajöttem, és MINDEN megváltozott.
Beért a munkám gyümölcse, mind az én, mind a szüleim oldalán. NAGY VÁLTOZÁSOK TÖRTÉNTEK belül, és az anyagi világunkban is. OLYAN MINT EGY VARÁZSLAT.

(Csak még utoljára "befűzött" az egóm a két-ségbe-esés illúziójába "hogy aszongja ennek má sose lesz vége"...: , de látod, még ez is jó volt valami érdekes játékra... :) ÉS VÉGE LETT! IGEN!!

Továbbléphetek. Megtörtént a Pálfordulás, olyan belső változásokon mentünk keresztül, amit évszázadok óta nem sikerült egy családtagnak sem a felmenőim közül meglépni (ezért is örököltem ezt a sok "finomságot"...:), de már elkezdődött a karma-oldás... És hihetetlen BÉKE. és ÖRÖM. Abszolút leírhatatlan most, tegnap óta teljesen fogva tart, még emésztek, ébren meditálok... Tudom, hogy nem fogok meghalni, csak szegény egóm annyira bír félni.... még vannak harcaink-...:)

És gyakorlom a megbocsátást (kirezgés) hogy az egóm két-ségeinek még mindig hagyom magam bedőlni... EZ A KÖVETKEZŐ "DÉMON", AMIT LEGYŐZÖK...

Nem részletezem, mert ez nem ide tartozik, de ha érdekel, írok róla. És azzal a "technikával" csináltam, amit tanultam. A kulcs: a TUDAT

Kérlek ne tekintsd kihívásnak ezt a levelet (ha véletlenül félre-érthető volnék), és nem is szándékozom megmagyarázni semmit. Az írásom legfőképpen. Ha tényleg érdekel, amikre kérdeztél, a világnézetemre, a tudásra kérdezel, amire beavattak.

Azt hiszem találkoznunk kellene ahhoz, hogy átmenjenek az infók, bár reméltem, a net is elég, de be-egóztunk. :) Ha azt félre tudjuk tenni (legalább egy időre), szerintem megy így is. Nem kell elhinned, amit most írtam, de nem kell véleményt sem alkotnod róla.

Nekem nagyon jó élmény eszmét-cserélni veled, (na meg segítséget kérni is :)), lehet hogy hihetetlen, de mostantól igyekszem jobban figyelni, hogy alkalmazkodjam az igényekhez.... :) (levél hossza, misztika mennyisége...stb), mert szeretném, ha az infók akadálytalanul áramolhatnának mindkét irányba (tőletek nekem, és vissza), mert számomra is tanulságos itt lenni, szeretném, ha számotokra is azzá válna az, amit létezésem jelenthet.

Csak elsőre, néhány vázlatos pont, ami lejött arról, amiben "másak" a tudat-tartalmaink, és érdemes lenne megosztani:

A tudat és működése
Az intuíció
A transzcendetális

Mestereim:

Swami R. Ananda Girí Purna Jí Maharaj - egy megvilágosodott jógi
Sadhguru - őt letöltheted a neten. Fenomenális.
Dr. Molnár Gábor - a talán ismered a "Mantra" Egyetem tanára
Richard Bach

stb.

Doku:

What the Bleep do we know about - a tudat, mint működtető
Mennyei próféciák
Zeitgest harmadik része, a vallások egységéről, a demisztifikált valóság a transzcendentális világokról szóló tanításokról - a Sámánizmus
Elisabety Haich: Beavatás I. II.
Egyiptomi Tarot

Szeretettel: Edit

Namaszte