Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Az előbb már megfogalmaztam ezzel kapcsolatban egy kommentet, de
2009. július 22. szerda, 0:58 | Szabó Péter - szabox (útkereső)   Előzmény

Az előbb már megfogalmaztam ezzel kapcsolatban egy kommentet, de nem küldtem el! Jött az impulzus! :) Most, hogy újra reagáltál magadra ezért leírom másképp...

szóval ez jól jött, mert 22 évesen most kezdek úgy belemenni a fejlődésbe, az útamba(vagyis azt hiszem) és mindneki mond ma már mindent... és ilyen spirituális Aditis mondatokkal, elég könnyen lehet manipulálni.... :S Azon filózom, h kinek lehet hinni? Ki mondja meg, ha valamit teszek, ami lehet jó és rossz, akkor azáltal én mivé válhatok v hova kerülök? Ő honnan tudja?

Nyomorítsam meg magam valami tan miatt v éljek úgy cselekdejk úgy, ahogy bentről érzem? Vajon, hogy éljek jól? Itt és mostban? Ezotérúl? Magamnak találjam meg a válaszokat, járjam ki az utam? Vagy kérjek segítaéget és hagyatkozzak másnak a tanításaira? Ő honnan tudja? Milyen módszerrel érte el? Mi is megtanulhatjuk a módszert?

Vajon a hangzatos mondatok mögött mi van? És ilyen spirituális köntösben jó manipulálni? És hányan mondják, hogy jó jó.. én úgy élek és közben pedig tök másféle módon él?

Vajon vegyem kezembe az életem vagy engedjem a sodrodojon velem az életem?