Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
nárcisztikus személyiségzavar
2014. augusztus 28. csütörtök, 23:12 | spico   Előzmény

Kedves Marianna!
A leírásodból több aspektus bontakozik ki. Először is nem vagy életed hatalmában, nem veszed kézbe mi és hogyan történjen. Ez nem hibáztatás, tapasztalatból beszélek.
Tudni kell, hogy a nárcisztikus személyiségzavar egy összetett dolog, és nem csak tisztán jelentkezhet, hanem más energetikai kapcsolódások is megjelenhetnek. Az embernek (léleknek) szokásosan sok játszmája van hogy tapasztalati útját bejárja életében. Ezek igen megterhelőek lehetnek, és emberi játszmákban nyilvánulnak meg. Mikor a lélek sok terhet hoz batyujában, akkor ugyan ritkán, de ez akár pokol is lehet, és ezt most szó szerint is veheted. Ezek a karmikus lenyomatok amiket magunkkal hozunk. Ebben a lélek magával hozza azokat az erőket, amik energetikailag kötik az előző életeikhez. Nem csak nárcisztikus személyiség van, hanem a borderline is hozzá tartozik, vagy a skizofrén alkat, hogy mikor melyik, az csak mérlegelésen múlik. Ezek nagyon összetettek, és igazán nincs is rá szakértő, mert azok csak a fiziológiai oldalról közelítik és látják a problémát. Az ilyen személyhez való kötödés hátterében sokszor, előző életekbeli szerelmi vagy más "lélek szerződés" is jelen lehet.
A szeretet maga nem tárgy függő, tehát az igaz szeretetnek nincs és nem is lehet objektuma, az csak a szívünk fényéből áramlik, feltétel nélkül.. Ez persze egy magas szint, mikor a "Szent szívben" vagyunk.
A valóságban, azért vagyunk itt, hogy a szeretetet tanuljuk,,, a fejlődésünk útján.
Ehhez még sok alacsony rezgésű megéléseken megyünk át.
Mikor nem tudunk valamiből kilépni, abban az energetikai kötödés soha nem jó, és lehúzó, de a szerelemben levő felvállalás és tudatos választás a fejlődést szolgálja, hiszen a párunk által fejlődünk, az adja a legjobb lehetőséget erre. De mikor egy kapcsolat elérte a feladatát, már nem fejleszt, csak lehúz energiákban, (energia vámpír) akkor azt nem célszerű mesterségesen lélegeztetni.
El kell engedni szeretettel, és a fénybe küldeni....
már csak magad miatt is,,, ha az igaz szeretetet akarod megvalósítani.
Ez alól csak akkor van érdemleges kibújás, ha valóban a Társad, és fel kell emelni a lehúzó erőket, és megvalósítani egy szent kapcsolatot.....
( a szeretet hosszúúúúúúúúúúúúú távon mindig hat, -rámehet az életed - de csak ha mi magunk a szeretet állapotában vagyunk.)
Ez akár párhuzamos valóságban (dimenzióban) is folyhat, vagyis, az életfeladatotokat végzitek, de nem tudtok kikerülni az alacsony érzelmi energia rezgés tartományából.
Ha valakinek olyan mélységű a személyiség zavara, akkor ez sokszor igen nehéz.... hogy kitartasz-e vagy sem, azt csak te érezheted, és a te felelősséged, a párod felé, de önmagad felé leginkább.....
A szerelmi kötést, a lélek szerződését, igen nehéz feloldani, de lehetséges,, persze önmagadra, és nem a másikra... (nagyjából mindig csak magunkkal dolgozhatunk csak)
De a legnehezebb és a legtöbb energiát a nárcisztikus és hasonló jellegű személyiségzavarok adják, ami pokollá teheti az életet. Ha ehhez még egy gonosz erő vagy átok is járul, azt senkinek nem kívánom megélni. (ez valós)
Az egyetlen amit tehetsz, hogy nem hagyod magad lehúzni, leválasztod és vissza szerzed erődet, és életenergiádat,, amit csak tudatossággal és szeretettel teheted, vagy éred el.
Még írhatnék ezekről de késő van és igen terjedelmes a téma.
A LÉNYEG, A SZERETETBEN KELL LENNÜNK. Ezt könnyű mondani, de hidd el lehetséges, persze keményen meg kell érte dolgozni. Aki a szeretetben él, az azt sugározza ki magából és azt kapja vissza..... Az univerzum mindenre válaszol és mindent meg ad,, amit mi sugárzunk ki magunkból....
Végül is MINDEN az ÖNISMERETÜNKRŐL szól,, és a tudatszintünkről.
Ahová helyezed a tudatot ott vagy!
Ha van igényed, vannak ehhez gyakorlati eszközök is.
Az első, hogy tisztítsd ki magad energetikailag, és válaszd le magad a lehúzó erőktől....
ez akkor is szükséges ha kitartasz benne, és akkor is ha más utat választasz....
akár így akár úgy, de a fejlődéshez tiszta energia kell, mert a szeretet nem teremthető meg alacsony rezgésszinten levő érzelmi állapotban.
Áldással és szeretéssel! Péter