Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Csizikének az orális szexről
2009. július 21. kedd, 20:50 | Buddhanita (útkereső)

Csak néhány dolgot szeretnék említeni, halkan:

TEEE FÉÉRFI VAGY!

Na, jó , nem poénkodom: az orális szexel általában: semmi rossz nincs Benne, de a Bátyámat szeretném idézni: azt a Nőt , akit le.....tok, k...vának tartok.

Azt hiszem, ez volt a legdurvább tanítása felém. A lényeg viszont benne van. Az alázás, borulj térdre elém. Sokan így élhetik meg, bocsi a nyersességemért. Ez a sztereotípia élhet a nőkben is, ezért tartják mocskosnak.
Amiért én személy szerint használtam: Uralom a Férfi felett. Ez globálisan az egész szexualitásom jellemezte. Hátul ütője is volt: mégpedig, amíg tartott a kapcsolatom, a házi rabszolgámmal, az ágyon kívül, gondolom, hogy kompenzálja a rabszolgaságot, nem tisztelt.
Profi vagy, Szivi, meg ilyenek. Na, már éreztem, ahogy a csapó csapódik a hátam mögött.
Aztán szakítás után, évekig (!!!!!!!!!!!) nem bírsz levakarni 1 pasit, aki azt hangoztattja, hogy nálam jobb sose lesz, meg csak engem kíván stb. És sehol 1 olyan megjegyzés, de jó volt, mikor mellettem álltál jóban-rosszban, mennyi hülyeségből kirángattál. Vagy BÁRMI MÁS!!
Spiri pasival más a helyzet, vagy azokkal akik tisztelik/szeretik még a nőket, és a szexualitásban kellő képpen nyitottak, hogy tudják, semmi alázás vagy ilyesmi nincs a dologban, mert ha szeretem, akkor a lába ujja is olyan finom, mint a csókja.

Megjegyzés: én úgy tanultam a 2. a nemi csakra a szexuális, párkapcsolati, míg a gyökér az anyagban való megragadás, megélés csakrája. Nem tudom, most mi van, lehet én tévedek.

Aztán, ha ilyen diszkréten ilyet kérdeztél, akkor enged meg légyszi, én is tegyek így: mi "bajod" a behatolással???? Hiszen Eggyé válsz mindenféle értelemben?
Megjegyzem, nem vagy 1dül ezzel az érzéssel, sok pasi ismerősöm vallja ezt, nekem meg ez "magas".

Magamból kiindulva, nekem aztán lehet propeller a kedves nyelve, ha nem történik meg, aminek lennie kell, igencsak megsértődöm :(.

És egyébként, Csizike!!!

Hogy jött ez most Neked??

Szeretlek, ölellek, puszilom a LELKEDET
üdv,
Béke