Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Elég jól elsajátítottad a kundalíni felhúzását!
2009. július 21. kedd, 17:20 | Huszti Sándor -...   Előzmény

A most hétvégi meditációs gyakorláson - úgy láttam elég jól - elsajátítottad a kundalíni felhúzását, úgyhogy ha a csakrák és a szusumna (középső energiavezeték) megtisztítását tovább gyakorlod, valamint a kundalíni légzést is jobban begyakorlod, akkor Te is képes leszel a magasabb csakrákban élvezni!

Évekkel ezelőtt végigpróbálgattam minden izgalmas tantrikus gyakorlatot, és volt részem a felső csakrákban átélhető orgazmusokhoz is, így eljutottam a legmagasabb szintekre is. Az élmények tényleg fantasztikusak, semmi földihez nem hasonlíthatóak, ezért javaslom mindenkinek, vágjon bele, gyakoroljon, mert megéri!

A hagyományos orgazmus valóban energiaveszteséggel jár, a nőknek kevesebbel, a férfiaknak jóval többel! Ezért a kínai mesterek azt javasolják, hogy minél idősebb egy férfi, annál ritkábban élvezzen el, hogy az energiáját és ezzel az egészségét is megóvja!

A fárasztó munka tényleg csökkenti a szexuális energiakészletünket is, aki sokat dolgozik, abban elfárad, az nem kívánja úgy a szexet, mint aki friss, életerőtől duzzadó!