Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
GulyásÁgi képe
Jöhet, igen a példa ...
2014. május 05. hétfő, 11:03 | GulyásÁgi   Előzmény

... ha gondolod. Én sem "voltam" most a 4 napban. AZért miután elküldtem az előző levelet, gondolkodtam, de nem jutottam annál tovább hogy esetleg a média általi befolyásolásra gondolsz, vagy arra ha bűnözők magukat mondjuk "mágusnak" kiadva károsítanak meg embereket, (anyagi károsítás). Bizonyára a fekete mágiára gondolsz, én erre nem gondoltam.
Ez a "technika" ügy... igen már párszor beleakadtam ebbe, szerintem igenis vannak, még ha maga a technika szó valóban nem valami jó. Lehet "módszer" vagy "gyakorlat". Nekem majdnem olyan, mint amikor a hozzáértők megmutatják, hogy hány guggolást és hogyan kell csinálnod, ha az a célod, hogy keményebb legyen a feneked.
Igen, persze lehet sérülés is, és lehet abból baj, ha megcsinálnálsz egymás után 500 guggolást . De azért alapvetően, ha nem vagy olyan fizikai kondícióban, akkor max 30-at tudsz, és 3-4 napra megfájdul a térded és rájössz, hogy kevesebbet kellett volna, ha meg azt mutatják hogy egykézen állva hány bokakörzést kell csinálni a szép bokához, akkor hiába is próbálnád, neki sem állsz.
Szeretném hallani az alap hibát.... biztosan kell tudnom róla, ezért merült fel. Ha a fekete mágia az, én még tényleg nem tapasztaltam ilyesmit. Néha szoktam elkövetni alap hibákat.. szerencsére addig nagyon nem ment még, hogy az a mások komolyabb kárára történt volna. A magaméra viszont..., nos igen. :) Szoktam.