Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Domoszlai Katalin képe
Fizikai test
2014. április 18. péntek, 8:17 | Domoszlai Katalin   Előzmény

Kettéválasztanám a fizikai test működését, két szempontból.

Az egyik, hogy az emberi lényünk kapott egy biológiai organizmust, ami mint egy jármű viszi a lelkünket a fizikai világban történő tapasztalások során. Mint biológiai rendszer van optimális működése, a lelkünk megfelelő hozzáállása a tudatos, szerető gondoskodás arról, optimálisan működhessen.

A túlsúly azt jelenti, túl van terhelve. Átvette a terheket lelki szintről. A lélek ezt vissza kell vegye lelki síkra.

Mivel a szervezetünk a méreganyagokat a létfontosságú szerveink védelmében kirakja a zsírpárnákba, a lelki tisztulás együtt kell járjon egy fizikai tisztítókúrával is, mivel a kihelyezett méreganyagok a felesleges zsír elégetése során a raktárból visszakerülnek a rendszerbe.

A másik megközelítés pedig, hogy a fizikai testünk a saját nemiségünk megtapasztalásának az eszköze. Megélni azt, hogy Nő vagy. A tetszem-e önmagamnak, szerintem helytelen megközelítés.

Még mielőtt magát a lényeget kifejteném, van két dolog, amire érdemes odafigyelni. Ezt elsősorban nem neked Ági, hanem a mai magyar nőnek szánva.

Van egy olyan dolog, hogy külső megjelenésben megjelenő rivalizálás. Ez teljesen felesleges, mindjárt kifejtem, hogy miért.

A másik típusjelenség a szép, vonzó, megnyerő külső manipulatív felhasználása, tipikus példa erre, a régi reklám, autót szexbombával eladni. Ez manipuláció, annak a karmikus terhével. Árukapcsolás a javából :-)

Ennek az ellenkezője is típusjelenség, amikor a külső a tudatalattiból fakadó félelmek, elutasítás miatt elhanyagolt, fiúsított, túl sovány, túl kövér, nem vonzó. Félelemből elrejteni a sugárzó, nagyon vonzó női énünket.

Ugyanis maga a nemiség úgy működik, hogy a Férfi, akit magunkban a Belső Férfiban megtalálhatunk és tudatosíthatunk a saját másik felét keresi, akinek az energiájával egyesülve megélheti az egységet. Az egészséges belső, az érzések és az egészséges nemi kisugárzás a fizikai testen átragyog.

Tehát annak az egynek, akivel a legnagyobb egységet megélhetem, neki milyen formában tetszenék. Ez a kérdés, a Belső Férfi szemével meglátni a lehető legvonzóbb önmagad. Tehát a Belső Férfi milyen típusra gerjed, ez a kérdés, neki mennyi gömbölyűség az ideális. Ennek a tudása elérhető, ha letisztítjuk a Belső Férfira rárakódott mintákat, megismerjük a Bennünk Élő férfit.