Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Szia, Ági
2014. április 15. kedd, 21:01 | csaesz   Előzmény

Én is hitrendszereimmel dolgozom épp, bár nem teszek különbséget negatívak és pozitívak között. Szerintem mindegyik gyomlálandó, és hitrendszerek helyett jobb a tiszta tudatosság.
Behívom őket, és nem vizsgálgatom, hanem elégetem. Megtapasztaltam egy meditációban, hogy milyen is a hitrendszereim nélkül az élet, és nagyon felszabadult érzés volt. Azóta égetek ezerrel. :)
Írtam bővebbet fészen, Kati kért, írjam le Neked is ide, inkább bemásolnám az eredetit.
Szia! :)

"...hitrendszereket szedegetek ki a fejemből és égetem el őket. Energiakötegek, melyek nagy része lenyúlik egészen mélyre a testem többi részébe is.Elején egyesével, ma már kötegelve a kisebbeket. Valamelyik élőbb, azokat nehezebb égetnem, míg vannak olyanok, amikben jóval kevesebb az élet, azokkal könnyebb a dolgom. Eddig egy volt, ami nagyon fájt, olyan volt, mintha a saját húsom égetném. Az jött, hogy azzal azonosítottam is magamat, azért volt olyan nehéz. A megüresedett részeket feltöltöm, elején tiszta tudatossággal, majd ez változott: mostanság olyan energiákat kérek, amik pont oda valók, ott a helyük.
Nagyon ütős gyakorlat, jó sok változással járó, egy nagyobb adag után akkorákat alszom! Ajánlom mindazoknak, akik velem együtt szintén fej-nehezek és akiket megérint, időszerűnek érzik.