Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
GulyásÁgi képe
Túlsúly
2014. április 14. hétfő, 8:49 | GulyásÁgi   Előzmény

Köszönöm Kati!!!
Hát nagyjából minden pont után tehetek egy pipát, hogy igen, ez is, ez is, ez is.
Már régebben próbálom tudatosan kezelni a témát és azóta egész jó, mondjuk nem gond beszélni róla, mondjuk elhiszem hogy valaki nem attól függően szeret vagy nem szeret.
Igen, volt, nekem is éhenhalós előző életem több is, káoszos nagyon a tartalékképzés, haladok mint a csiga, kompenzálás is igen régen nagyon, most néha.
Biztos hogy van bennem egy ilyen kapaszkodó, hogy nekem így kell élnem, ezzel együtt, ez a duplázás ez most született nemrég :) és biztos folyton újakat tudok majd produkálni. SZerencsére a testem sem engedi, hogy nagyon elhagyjam magamat, mondjuk volt régen hogy éjjel zsibbadni kezdett a kezem, vagy olyat álmodtam hogy most már aztán tényleg erőt kell venni magamon és meg is tettem.
Valami olyasmi van most bennem, nemcsak ebben hanem egy csomó másik dologban is, hogy valahogy a váratlan, addig még nem tapasztalt stresszhelyzeteket kellene kezelnem. Furcsa, de tényleg olyanok jönnek, amiről soha nem gondoltam volna hogy megtörténik. A régieket, a szokásosakat, amik újra előjönnek már remekül tudom, de az új típusúakat tényleg nehezen, és ezek zavart keltenek az összes jól bevált módszeremben.
Ami most nekem nagyon fontos infó volt a tanácsaid közül az a negatív hitrendszerekre való rátekintés.
HOgy csináljam, nem ismerem ezt a módszert. Jó lesz úgy ugye, hogy behívom magamnak mondjuk a testemmel kapcsolatos negatív hitrendszert, elkezdem a tanult módon megvizsgálni, befogadni stb? Ezzel a résszel még valóban nem dolgoztam, talán itt az ideje.
Amúgy sokszor én úgy gondolom hogy jól nézek ki :)))) kellene egy őszinteségnövelés erre :))), nem?
nagyon aranyos vagy, köszönöm szépen a terápiás tervet, nekiállok !!!!!!