Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
GulyásÁgi képe
A test öregedésének kódjai, avagy jól ki van ez találva
2014. április 13. vasárnap, 10:34 | GulyásÁgi   Előzmény

Mindig igyekszem nem traktálni benneteket asztrológiai fejtegetésekkel (arra van saját blogom), de itt most kicsit ezt finoman bedobnám. „Úgy is hírlik” hogy a DNS 12 szála az a horoszkópunkban található 12 bolygóval szinonim, ez eleve egy kód. Bár úgy gondolom, hogy ez egy adott keret, amin jó esetben kicsit lehet javítani, módosítani. Nem a „hadicapet” magát determinálja, csak a jellegét, annyit hogy melyik adott területen van dolgunk az életünkben. Vagyis azt gondolom, hogy van bekódolt rész, amivel érkezünk, van amelyik a jelen ismereteink szerint nem megváltoztatható, mint mondjuk a siketség, van amelyik állandó odafigyelést igényel, mondjuk gyerekkorban már elinduló, életreszóló cukorbetegség és még sorolhatnánk a végtelenségig. Na és van egy csomó öregedést és rossz állapotot elősegítő testi megnyilvánulás, amit magunknak pakolunk oda. Erre is van, véleményem szerint egy előre meghatározott kód, egy amolyan változást segítő kód, és itt van lehetőség a korrekcióra, itt a tanító jellegű betegségekre gondolok. Ha veszed a tested jelzéseit és tudsz változni, akkor inkább a javadat szolgálják.
Aki személyesen ismer engem az tudja hogy van rajtam „némi” súlyfelesleg. (Igen tudom, ez nem betegség, mértékletesség és rendszeres sport fejben eldöntve vagy kemény küzdelem egy életen át és máris sokkal jobb lenne.) Nem olyan nagyon régen nagyon nem jó fizikai állapotban voltam, általában szoktam tudni, hogy mikor miért van ilyen-olyan bajom, de itt egyáltalán nem jöttem rá, ez már eleve nagyon elkeserített, és egyben gondolkodásra is késztetett. Miért érzem úgy magam mint egy 90 éves, hogy lehet ez? A már tudatosabb életemben a tőlem telhető tényleg mindent megtettem az egészségemért, úgy hogy azért voltam elég kedves és megengedő is magamhoz, és ez nem nyűg volt, hanem öröm, de most egy vészesen növekvő hosszú nem teszek szó szerint szinte semmit. Hogy lehet ez? Miért alakítja úgy a sorsom, hogy ne legyen lehetőségem és ambícióm a normális egészségi állapotom fenntartásához? Én a „nagyokos” hogy lehetek már ennyire béna? Arra jutottam a nagy gondolkodásban, hogy a kisgyermekkoromból hozott túlsúlyommal tulajdonképpen majdnem 2 fizikai test életét éltem már le, 1 szívvel, 1 aggyal. Nem csoda, hogy rossz állapotban vagyok, 2X44 az pont 88. Ez a gondolat, ugyan nem eléggé de legalább kicsit felrázott. Rájöttem, hogy igen, nagyon-nagyon sok mindenben duplázom, de nemcsak mondjuk duplaannyit dolgozom de a pozitív dolgokból is duplaannyira van szükségem és sokszor duplaannyit is kapok, minőségben, mennyiségben, opciókban.. Néha tényleg 2 életet élek. Köszi túlsúly, :). köszi, bekódolás, köszi hogy „4 bolygóm Bika”. Már rég meghalhattam volna (amúgy tényleg) és lehet hogy csak fele ennyi boldogságban lett volna részem.
De igazából azt gondolom, hogy amúgy, mindent a HIT mozgat, a HIT aktiválja, vagy fogja vissza a kódokat, még talán az ego kísértésbe esését is a HIT mozgatja. Ami le van blokkolva –most itt a Kati által írtakra utalok -, ha már elég erős a hited, hogy nem csinálsz nagyon nagy hülyeséget, sőt a belső erőd is megingathatatlan, kibonthatod az adott képességet, ha szeretnéd. Nem gondoljátok? Sok mindenre azt mondjuk: baromság, becsapás, micsoda hülyeség, nincs hitünk az adott dologban. Aztán valahogy a személyiség kiegyensúlyozódik, a lélek előtör, vagy „visszatér”, akkor tud az igazi mély hit is szárnyakat kapni, ami meg tényleg, igazán mindent megold. Lehet hogy a kódok is azért vannak hogy előbb utóbb eljussunk egy ilyen megbékélt, tiszta állapotba