Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Domoszlai Katalin képe
Úgy hírlik???
2014. április 11. péntek, 15:19 | Domoszlai Katalin   Előzmény

Véleményem szerint nem lebutításról van szó, hanem kibontásra váró lehetőségekről.

Számos előző életembe mentem vissza, egyet sem találtam eddig, ahol magasabb tudatossági szinten lettem volna, mint ahol most tartok, sőt :-)

Ennek ellenére elképzelhető, hogy volt ilyen és ha nem vagyunk képesek ezeket az előző életek előhozni, annak egész biztosan fontos okai vannak.

Mondok egy példát. Anno egy férfinál megnyíltak a harmadik szem képességei. A fejlődése során viszont visszamaradtak gyökércsakrás blokkok és blokkok a szívben, mint például az elfogadás, a megbocsátás képessége. Ha valaki egy feladatot azzal a csakrával megoldani nem tud, ahová az a feladat tartozik, felső csakrás képességgel pótolja, mint például telepatikus befolyásolása a másik embereknek, anyagi haszonszerzés és például bosszúállás céljából.

Elbukik az egó a kísértésekben.

Ezért full ésszerű az, hogy adott képességet blokk alatt tartva leszülessen megtanulni a lemaradásait.

Nálam például maga a vizualitás van blokkolva. Ezt már számtalanszor ünnepeltem, eszemben sincs erőből fejleszteni. Mivel előző életekben elmenekültem a valóság elől színes, izgalmas víziókba, jó sok lemaradást hoztam ide.

Szerintem érdemes utána járni ezeknek a dolgoknak meditációban, sokkal több előző életes megoldatlanság hat ránk, mint gondolhatnánk abból, ahol most tartunk.

Tehát összegezve, nem magasabb tudatossági szinten éltünk, hanem voltak képességeink, amik most pontosan a legoptimálisabb fejlődésünket szolgálva, a lemaradások behozása érdekében blokkolva vannak.

Ugyan ki meditálna halálra, a sajátjára vagy a legjobban szeretett emberekére, dolgozná fel a súlyos fájdalmakat, dühöket ha képesek lennénk dns kódokat meg spirálokat egyetlen csettintéssel kinyitni?

Véleményem szerint csomó halhatatlan és boldogtalan ember lenne, akik hiába vonzanák be a tükreiket...