Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Hasonló időszak
2014. március 09. vasárnap, 18:38 | csaesz   Előzmény

volt nekem is. Utólag úgy látom, mindaddig, amíg ezt gondoltam: "megélem, hozzáállok, megoldom és mindemellett vagyok boldog és elégedett és energiával teli.", addig jöttek a csapások, egyre durvábbak. Azt éreztem, belemegyek mindenbe, befogadok, elengedek, elmegyek minden irány végéig és bármit képes vagyok megoldani az életben.
Aztán jött valami, aminél ugyanígy tettem,és csak egyre rosszabb lett, akármilyen belső lelki munkát végeztem. Végül megértettem, hogy a kulcs nem az én kezemben van. Túl kicsi vagyok hozzá, kevés, jelentéktelen. Elfogadtam ezt, és feladtam a problémámat az Égnek. Azt mondtam, jöjjön bármi, legyen meg a te akaratod. Abban a pillanatban fordult körülöttem a világ, én nem is csináltam semmit, maguktól elkezdtek rendeződni az események. Kegyelmet kaptam. Hiszem, hogy kellett ehhez a harc, a küzdés is,amikor próbáltam tenni, bármit. De el kellett jönnie a végpontnak és a feladásnak is.
Úgy hiszem, az a megpróbáltatásokkal teli időszak erre is tanítás volt nekem. Merthogy azóta viszonylag csend van és béke...kissé túl nagy csend. :)