Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Domoszlai Katalin képe
A testem könnyebbé válását
2014. március 07. péntek, 6:19 | Domoszlai Katalin   Előzmény

tapasztalom én is. Változatlanok a táplálkozási szokásaim, de sokkal kevesebbet eszem, a búzafűlé kúrát ki szeretném próbálni.

A megnövekedett energiaszint abból fakad nálam, hogy az energia blokkok kinyitásával a beszűkült energia rendszer átjárhatóbbá vált, csökken a súlyom ahogy a kövekként cipelt belső terheket lerakom, ahogy levedlem a védekezésből rám rakódott rétegeket.

Ha onnan nézzük a halál kérdését, hogy miért születünk ide vissza, akkor nem csak az elengedés megtanulása az oka. A köztes lét, ahogy a nevében is benne van köztes. Az első meditációs élményem erről a negatív mélypontról történő megnyílás volt, az egóm feladott mindent, erre az élmény be tudott jönni.

Azért jövünk ide vissza, hogy megvalósítsuk a vágyainkat, az életörömöt. Befogadjuk azokat az élményeket, amit a tisztulás, a lelki fejlődés ad, megvalósuljunk, mint kiteljesedett ember. A megvilágosodás itt történik. Akkor, amikor olyan nyitott állapot jön létre, ahol sem félelem, sem megéletlen vágy nem szűkít be.

A fizikai test meghalásától való félelem mögött én találtam egy sokkal nagyobbat. Az előző életek megismerése és a mostani élet kötődéseinek az oldása feloldja a halálfélelmet, a köztes lét egy nagyon laza és kellemes hely :-) nagyon jó ott lenni.

Amikor tudatosult bennem, a fizikai testem halálától nem félek már, előjött a lelkem halálától való félelem. Mert oké, cserélgetem itt a testeimet, hol férfinak, hol nőnek leszületve, de mi van akkor, ha az meghal az, aki ezt tapasztalja?

Csináltam fekete fény meditációt, van benne még feloldatlan bőven.

Mert erre egyetlen megoldás van a megvilágosulás maga. Aki fél megszűnni, az az egó, aki elkülönülten tapasztal, álmodik.