Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Egy kis ez, meg egy kis az
2009. július 21. kedd, 9:11 | Nagy Edit2   Előzmény

Kedves Erika!

Mindenben egyet értek Veled az Aditis témát illetően. Én azért írtam Neki, hátha ráeszmél valamire, és akkor már nem kell neki az egész önmegvalositas.hu résztvevőinek a figyelme, sajnálata, és tovább tud lépni az életében.
De hát nem ez történt. Aditi még nem a független életet, és nem az életet választja, hanem a "szegény ének" vérszívó, pióca életmódját.

Hogy mivel emelem az energiaszintemet? :

Azzal, ha valami nagyon rossz, bánt, fáj stb. akkor belül valami kis "mag" elkezd örülni: Tök jó, megint valami a felszínre került, amire ráláthatok, ami korlátozza a teljességemet. És már maga a tudat, hogy megint felbukkant egy "fekete folt", amivel fogok tudni mit kezdeni nem húzza le tovább az energiaszintemet. Illetve az, hogy nem akarok elmenekülni a rossz elől, nem akarok valaminek ellenszegülni, így nincs ami lehúzzon energetikailag.

Miután pedig neki látok a feldolgozásának, még ha nem is jutok el a teljes feldolgozáshoz, nagyon sok energiát ad.

A másik energiát adó dolog, hogy amikor történik velem (akár csak lelkileg, belső megélésként) valami "jó", akkor belül, vagy akár kívül is, megünneplem magam. Szeretem magam, büszke vagyok magamra, imádom magam. :)))
(Sajna egy-két óránál tovább nem tart ez az állapot, de ahhoz képest, hogy még nem is olyan régen 1-2 másodpercesek voltak ezek a megéléseim....:))

A harmadik: meditációval.

Hát én így.

Üdv.:
Mackó