Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
u.erika képe
Energiák
2009. július 20. hétfő, 19:12 | u.erika

Sziasztok!

Látom megszüntette a Sanyi az Aditi témát...!

Végre!

Már egy kissé zavaro volt hogy mindenki az aditi sebeit nyalogatja.Hiszen ha valakit sajnálunk azzal nem teszünk jot sem neki sem pedig magunknak!

Ezt akkor tapasztalom amikor jol elvagyok magammal és akkor jön valaki aki elkezdi sorolni hogy sajnál ezért vagy azért.Erre én is begondolkozom,és rájövök hogy igaza van valahol és ettöl elkezdem rosszul érezni magam.

A sajnálat soha nem segit!Még akkor sem ha vágyunk rá!Mert még mélyebbre kerülünk!Persze ha ez a cél csak rajta!

Különben én ugy tudom(attol az nem biztos hogy ugy is van)hogy vannak emberek akik mások sajnálatábol nyernek energiát.Erre nagyon jo példa az édesanyám aki hipohonder.Sajnos.Imád betegekkel,és az ö betegségeiröl beszélgetni!A korházban van igazán elemében!Ha valami véletlen csoda folytán meggyogyulna az a halálát is okozná mert akkor megszünne a sajnálat energia.

Szoval üzenem nektek ha olyan írásomat olvassátok ami szánalom érzését kelti bennetek,vagy nem értetek egyet akkor azt nyugodtan jelezzétek,mert abbol tanulok!

Az Aditiröl van egy olyan érzésem hogy csak egy rajongo tábort akart maga köré gyüjteni,mert a közvetlen környezete nem ismeri el sem a képességeit,sem pedig a törekvéseit!Attol hogy nem értek egyet a modszerével az nem jelenti azt hogy nem értem meg öt,hiszen mindannyian arra törekszünk hogy minél több energiához jussunk.Ki így ki úgy. Üdv nektek :Erika