Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
kifejezetten nem is konkrétan az élmény a lényeg :)
2009. július 20. hétfő, 18:42 | Buddhanita (útkereső)

Sok mindenre kiváló a meditáció.
Tisztíthatjuk, elménket, kapcsolatainkat, stressz-oldásra, csakráinkat, találkozhatunk Mesterekkel, tanítást kaphatunk.
Ez is mind-mind 1-től 1-ig kiváló, ha az a célod, hogy most ezeken dolgoz.

Ami szerintem igazán lényeges: mikor már megszokássá vállik, "természetes" lesz, ha beülsz, vagy fekszel meditálni, hogy ezt teszed és elvárás nélkül teszed, azok a meditációk szélesítik igazán a tudatodat.

Áldott melléktermékei: tudatossá vállsz, gondolati, vagy érzelmi szinten vagy álom szinten megérzed a jövőt, a "veszélyeket", vagy mit tégy, merre indulj, vagy kinek, miben segíthetsz.

ez az igazán lényeges.

Jó dolog, ha "látsz" is közben valamit, de azok elvihetnek a félreértelmezésekkel az ellenkező irányba, jönnek a "tévedések".

De a gyakolat szerintem kiváló!

Csak Így tovább!

Ne ragadj viszont le, hú, de jó volt, mert akkor legközelebb jönnek az elvárások, aztán a megfelelni, teljesíteni kényszer, és ha "nem történik semmi", akkor a csalódás.

Inkább figyeld, mi változik Benned, körülötted utánna. A kapcsolataidban is oldódik a feszültség, helyébe kerül a megértés, és együttérzés.

Ehhez hasonló medit, már én is kipróbáltam, mikor nem vártam a csodákat, rendeződött a konfliktusom olyan személlyel, akiről nem is feltételeztem. Egyszer csak köszöngetni kezdett, meg barátkozni.

Kíváncsi vagyok, Neked mi változik a szüleiddel a kapcsolatodban, ha gyakorlod.

Kérlek írd meg azt is :)

Üdv,
Béke