Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
IKerlelkek Lélektárs ?
2009. július 19. vasárnap, 22:44 | Dondo (útkereső)

A széválasztás elött Teremtésben a 2 nem faj egy test,lélekben volt mint Lemúria Atlantiszban férfias,női én.Szerv.Egység rend volt aztán jött a káosz.Robbanás szétválasztás a föld kialakúlt szárazföld természeti csapások,átalakulás ,föld szeletjeire hullott vándorolt.
S hozzá jött idegen vér Dns,vérrel ,egyedek,fajokkal állatok,Angyal keveredett emberi vér faj, rokonnal elszakadt az isteni tiszta szent forrás s tudástól ide kel hazatérnünk ezt keresi mindenki.
"Amíg a kettőt eggyé nem teszitek bizony mondom néktek nem mentek be a mennyek országába.ez az Eredeti Kezdeti 1 Tökéletes Állapotról beszél,ikerlélek ikertárs való egyesülés szex,házasság tudás érzelmek.Elszakadtunk,szétválasztás a fejlődésünk,tanulás tapasztalás reinkarnáció,leszületés újraszületés miatt.szellemi szinten magasabb tudatosság ,értelem képességek,érzelmi ,lelki szint,jellem vonások,természet,technikai szintre érjünk más legyen a fontos mint az érzelem a duáltársunk,család otthon,pl munka,pénz anyag tudomány technika ,utazás szenvedélyek sport.
lélek ,test és szellem egyesülése adja az egészet.
A nő keresi önmaga tükörképét hasonlatosságát férfi nemben ivarszervvel ,lélek szív és szellemben.a leszületéskor ő lehet már néger vagy Arab,Indiai ,kínai sárga ,roma bőrben más város országban más a kora,korban más a nyelv,körülmények kultúra,környezet körülmények identitás s vallás akár.
ezért nem látjátok,lelitek meg ismeritek fel.Mivel a karma leszületések út próbatételein mi is vétünk.
Ezért lehet hogy karma őt ellenség barát rokonunk,feleség testvéri testébe küldi hozzánk körénk közelbe de nem ismerjük fel hogy megtaláljuk,segítsen és hogy rendezzük a karmát mi vagy ők felénk,helyrehozzunk tanuljunk.,az is lehet hogy valaki állati, testbe növény ,kő,fa, születik nem ebbe a korba,szintre tér,dimenzió,bolygóra, és világba.
Amikor a tudati szintünk fejlődünk magasabb lépcsőfokra érünk életünkben ,vagy lejjebb is esünk megrekedünk ,ez nem látszik és következő élet folytatása,meghosszabbításai ismétlések dezsavu,próbatételei,hasonlatosságok ismerős érzések,hegyek,szereplők hozott nem tanult képességek,emlékek jellemvonások ezzel magyarázhatók.
Ezért vagyunk itt mind a többi egy járték tér pk figyelnek,és minden más csak eszköz ezt szolgálja társak,barátok,gépek eszközök,pénz karrier munka,pk kívülről szemlélik a térből mint egy film mozi mi vagyunk a dobozban.
minden egyed,növény faj állatnak ami a földön van egy jele,kód száma hisz ők alkottak,dns minta.Test a léleknek,szellemünk és tudásszintünk,emlékeink előző életbeli hibák,próbatételek megtanultak,megtanultak erények,jótett is fel van írva.Akasha Énok Krónika Léta vize Poszeidon temploma ahol őrzik,mindegy hogy hívják.
Mi csak egy bolygó faj porszemek vagyunk az univerzumban ők vannak voltak itt előbb régebb őta ismerik kivülről befelé az egészet
Ez ki tudja hányadik kor,világ föld és nap,2 volt hányszor lett elpusztítva é onnét számoljuk a kort,napok,időt évek hisz ha nem marad ember ki él,jegyzi akkor ki számolta,jegyezte fel szerintetek.az idő most lehet épp ezért a föld születése teremtésétől számítva ki tudja mennyi.A pusztulás után új kor új faj,egyed újabb kör napár indúlt .
Amikor haza vágyunk Istent keressük ,boldogtalan magányosan, egyedül vagyunk,valójába az ikerlelkünk a tiszta eredeti egység állapotot a romlatlant az egység állapotát ,tökéletességet 1 test 1 lélek.1 cél 1 érzés gondolat vágy.A rendet.
Kezdetben volt a föld az ég és azon csak víz,a tiszta forrás fénylények kék színben úsztak,átlátszó test,erezet jók ,vidámak tisztaszívűek,lelkűek ,kedvesek kreatívak voltak mentesek önzés harag gonoszságtól.Aztán jött egy űrhajó,idegenek Lilit,és az idegentől a gyerekek, beavatkozás a teremtésbe fejlődésbe és lesüllyedtek,a tenger elérhetetlen mélységébe ahol nem látjuk védve voltak,barlangokba tavakba ,hegyek tetejére,fába,delfinek Szíriuszról ,Nibiru élő vizes bolygójáról lehulló törmelékek,élőlények jöttek,tudtak beszélni állatok emberel,idegennel,értetük őket a 3.szemünk s sok képesség megvolt a dns kód ,emlékezet időutazás levitáció,embert segített.
Ádámot Erez bolygón mi sivár volt teremtették.
ék tanították az idegenek állatok.
csabakiralyfi.hu
dudus.hu atlantisz kártya és könyvek.

Az élet ne itt fejlődött ki társteremtés volt miben idegenek gyorsítás genetika dns csavar lánc beavatkoztak kezdtek klónozni,egyedek létrehozni anyagot ásványok szövet gyűjteni késöbb ők hozták ide a matematikát,zenét művészet, csillagászt,orvoslást tudást cserébe elvártak megkövetelve dolgokat míg ott voltak megfigyelni,tanulmányozni és anyagot gyűjteni bányászni.
Ez magyarázza a szervezettséget ,Mérnöki pontosság terv.technika,kidolgozottság matematikai láncolat modellt felépítést az építészetben növények,állat és emberi faj ami odáig nemvolt.
megtervezett fajok.pl dinoszauruszok,ember.
lassú volt az Isteni teremtés és szerződés révén megegyezés beavatkoztak társteremtés gyorsítás.A vér ott romlott el,rontották el ők.
Az állati ösztönök,tulajdonságokat vágyakat,önzést harag nem ismerte addíg a tiszta forrás se birtokot,enyém,tiéd gyilkolást,háborút,rossz jellemet acsarkodást hazugság s rablást.óriások,angyalok,démonok,dínók,idegen faj ,állati vérrel,óriások, keveredett ,hált az emberi faj.
Egyiptom piramisok fáraóinál olvashatod.
olt aki férfi volt nőies fáraó kiszedett szemöldök csupasz test ,pacsuli,onnét a homo és bisexulaitás az idegenek szolgái ,stb voltak.
Lemúria is tiszta forrás, társadalom volt.

Búrákban hatalmas, nagy, kisebb nyitható üvegezett fém,zárható kapszullák ,házak,egységek,hozták le az egyedeket amiket figyeltek hogy viselik a klímát ,éghalat viselkedést beilleszkedés egymást tápláléklánc nem ment csak úgy hogy ők beprogramozták átalakították magukat a változó éghajlati viszonyokhoz,stb hisz az idegenek se bírtak ki piramis,űrhajó ruha nélkül meglenni,kint lenni,öregedtek.Ezer évekig éltek ők kint ahonnét jöttek.
Sok faj megvadúlt elfajzott ,megsérült elpusztult egymást felfalta ,támadta ,össze vissza keveredett önkényesen,mutálódott,el agreszívabb lett ,bántották elűzték egymást ,elvéve területét,kicsinyét táplálékát,a békés együttélés ott se ment.szóval lassú volt a véglegesen kialakult bevélt egyedek szintje száma és az összeszoktatás folyamata sok világ,faj egyed pusztult el addíg sok kor volt.
Ré kellett nézni a teremtésre gondoljatok bele ha több a gaz mint a gyömö9lcs ha több a romboló egyed mérgező növény,ragadozó romboló ember száma mint a hasznos,építő ,teremtő pl lepke,méh,delfin,vagy az agresszív falánk dinoszaurusz és az túl sokat eszik,túl szaporodik vagy a másik fajé akkor kibillen az egyensúly beáll a krakk pusztulás . S eltűnnek örökre végleg egyedek ,fajok végleg velük a táplálékuk áltatok,növények klíma minden megváltoztatnak.A többiből túl sok lesz,az mutálódik fajzik fejlődik tovább viszi tovább az Evolúciót.
Azóta is ránk néznek.felügyelik a rendszerünket az övéket hisz ők alkották mint Társteremtők.
A Biblia ,Egyház szép mesét adott be de a logika talált dolgok,látottak miket érintünk a tények a kézzel fogható valóság itt van.
Az eredet,kezdet tökéletes isteni tiszta jóságos makulátlan cseppje magja tengerben lett elrejtve óceán a föld méhében.mélyén barlangokban,járatok,épületek piramisok,a jég alatt el van dugva emberi szemnem láthatja szét lett szórva.növények egyes állatok onnét megmaradtak.így pár madár delfinek,bálnák ,tengeri lények fajok az 1 teremtés része.a föld a víz az ég is.Ami kidolgozottabb matematikai rendszert képvisel az az 2.idegenek munkája.A légkör a szárazföld annak növényei a tudás technika épületek minden más tőlük való,ered.Remélem segíthettem.
hogy megértsük megismerjünk másokat elöbb magunkat kell a történelmet születést a kezdetet.Ennek a fényében másképp látok ma dolgokat .
Már értem az mi ma bánt ,rossz látni,érezni,kapni olvasni hallani dolgokról mit az ember tesz,okoz csinál,mond szól,alkot meg okozata következmény hisz belőle indúl ki,ered s ott ér véget, rossz nem most lett alakult ki erőszak,zsarnokság lopás ,kegyetlenség,önzés hazugság ártó romboló természet érzések,gondolatok,szavak és hatások,a sok meleg,bisex homo,perverzitás ká ,hanem vissza lehet vezetni az evolúcióba történelem Egyiptomtól.
dondo