Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Teljesen igazad van...nem az a hibás akit megcsalnak
2013. december 08. vasárnap, 22:02 | Látogató (útkereső)   Előzmény

A felgyorsult életnek köszönhetően változnak az emberi szokások.
A világ is változik....a normál értékrend egyre több emberben felborul.....megmagyarázzák és indokolják a lopást, a hazugságot, s könyörtelenséget, a csalást stb...stb....és a megcsalást is.
Sajnos ez egy idő után normálisnak tűnik, hisz mindenhol ezt hallod olvasod.....persze az emberi társadalom nagyobb része elitéli alapból ezeket a dolgokat.
Azt gondolom, a legtöbb megcsalás a nemiszervek viszketése miatt történik....semmi komolyabb indok nincs mélyebben.
A megcsalók általában egy pár órára jönnek össze és lezavarnak egy-két numerát.
Ott megkapod ami hiányzott??...biztos nem....egyszerűen "izgalomra" vágyik és nem érdekli, hogy másnak milyen fájdalmat okoz.
A megcsalók előszeretettel hangoztatják "Hiányzott ez meg az!!" (oldalakat írhatnék kinek mi hiányzik) hányinger keltő és nagyon gyenge védekezés, ugyanis ha hiányzik valami egy párkapcsolatban, akkor pakolj össze és keress olyan párt aki megadja neked......de a érzelmileg nulla embernek persze nincs bátorsága megtenni, mert egyszerübb ha innen-onnan összeszedni, ami kell neki.
Majd jogot formálunk a "hiány" dumával , hogy még a tükörbe is beletudjunk nézni.
Ez egyszerű ÖNZŐSÉG és GYÁVASÁG....de ha egy olyan emberrel teszed meg, aki szeret és a boldogságodat szem előtt tartva él VELED...akkor gusztustalan és undoritó cselekmény.
Teljesen mindegy Nő vagy Férfi teszi meg.
Minden valamire való ember tudja, hogy egy párkapcsolat lemondásokkal jár.
Olyan ember nem létezik, aki MINDENT megad neked, hisz te sem adsz meg mindent !!
Tedd sorrendbe mi a fontos neked és ha a párod nem tud annyit adni, akkor engedd el és hagyd, hogy megkeresse azt, akinek többet tud adni.
Ez így korrekt, akivel valaha "egyek" voltatok.