Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Michael
2009. július 19. vasárnap, 13:25 | Evia (útkereső)

Amikor egy olyan ember távozik a világból, aki adott valami nagyot az emberiségnek, akkor gyászt és fájdalmat élünk meg. A nagyszerű emberek teszik nagyszerűvé a világunkat. Ők pótolhatatlanok.
- Ismeritek Mozartot? Nagyon régóta nincs már itt, mégis nagyon sokat adott nekem. Tiszteletet, szeretetet és hálát érzek azért a csodáért, amit alkotott. - A könnyűzenét nem szeretem annyira, de Michael Jackson művészetét nagyra értékelem. Ő is pótolhatatlan. Amikor megtudtam, hogy meghalt, napokig az ő számait hallgattam, az ő klipjeit néztem. Velem együtt sok millióan tették ugyanezt. Ez azt jelenti, nem felejtünk, itt vagy közöttünk. Az igazi halál a felejtés, amikor már senki nem emlékszik rád...

A rosszindulatú pletyka biztos nyújt némi élvezetet bizonyos körökben. Michael angyal-lelkű ember volt. Nem tudott mit kezdeni a vádakkal. Kifizetett mindenkinek mindent, szinte az egész vagyona ráment az ilyen perekre. De nem árt ha tudjátok: nagy fájdalmat okoztak neki ezek a vádak! Legalább most hagyjátok abba ezt a témát! A "halottról jót vagy semmit" típusú közhelyek pedig kicsinyesek, ostobák, nem illenek ide! Michael Jackson tiszteletet érdemel, és köszönetet. Akit pedig a pletykák éltetnek, az keressen egy élő embert hozzá, aki esetleg meg tudja védeni magát.