Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Hagyjuk már ezt, hogy Te segítesz a példáddal!
2009. július 19. vasárnap, 0:34 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Nem arra akartam utalni.

Azt a 2 sort tartom kifogásolhatónak, hogy:

1. A fiadért tartasz ki.
Erről már írtam, hogy szerintem el kellene Őt engedned. Az Ő sorsa az Ő sorsa. Neked most éppen elég a saját problémád is, nem kellene még Őt is megmentened.

Ráadásul az sincs szerintem helyén, hogy Ő miatta akarsz meggyógyulni - már ha így is értetted. Érdemes lenne meditációban megélned és kioldanod, hogy mi lenne az a legrosszabb, ami vele történne, ha Te meghalnál? Hova kerülne, merre kallódna, mivé válna? oldd ki ezeket a félelmeidet és máris egy teherrel kevesebb lesz!

2.  "És mindenkiért, akinek egy kicsit is segíthetek a példám által..."

Hagyjuk már ezt, hogy Te segítesz a példáddal! Lehet, hogy így van, de egy kummányit se dédelgess ebből a magasztalásból, mert ezzel azt mondod magadnak, hogy ha elszúrom, az sem baj, legalább tanul belőle valaki!

Akár helyre teszed magad, akár nem, mindezt csak és kizárólag magadért tedd meg! Ha nem így állsz hozzá, akkor eladod a valódi motivációdat és ilyen önbecsapásokkal vígasztalod magadat.


Persze, lehet, hogy ebben tévedek, de ez hamarosan ki fog derülni! Pár hete azt mondta az egyik ismerősöm: "Milyen nagy tanítás lenne a többi önáltatónak is, ha Aditi meghalna, miközben a nagy szeretetében, tudatosságában Itt és Most van! Csak kár, hogy a tévedését Ő már nem ismerné be!"

Hmmm.

Én azért remélem, hogy hamarabb belátó leszel!  : ))