Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Kedves Alex, egyetértek Hatar Beatrix-szel abban, hogy
2013. október 29. kedd, 19:29 | Cang (útkereső)

Kedves Alex,

egyetértek Hatar Beatrix-szel abban, hogy valószínűleg alvási paralízis okozta azt az élményt, hogy
nem tudtál megmozdulni, olyan mintha valaki álla rajtad, vagy legalább rád nehezedne. Nekem olyan élményeim vannak a témában, mintha egy 110 kilós ember állna a hasamon, úgy az ágyhoz vagyok szegezve :-)

DE

ha stabil az alvás közben kialakuló éber, aktív tudatállapot, akkor szerintem ezt ki lehetne használni többféleképpen is.

1./ Ilyenkor sokkal jobbak a mentális - vizuális - problémamegoldó képességek
2./ kifejezetten precíz információkhoz juthatsz a közeli jövővel kapcsolatban
3./ kiléphetsz a testedből, és asztráltestes tapasztalatokat szerezhetsz

Ugyanis ebben az időszakban nem a szokásos fizikai, hanem a lényegesen nagyobb szellemi kapacitással rendelkező asztrális tudatod aktív, és kiszabadíthatod az asztrális testedet is a fizikaiból. Ez óriási élmény, szerintem érdemes próbálkozni vele.

A különböző síkok közti váltás tisztán tudati kérdés, vagyis egy adott helyen, pl. üzletben lehet hogy ott vagy hagyományos fizikai tudattal, de akár álmodhatsz is valamit, ha akarsz, adott esetben asztrális sétára is indulhatsz. Ezeknek azonban van egy olyan vonzata is, hogy a tudatformádnak megfelelő tested is aktiválódik. Ha pl. gyakran mintegy spontán átesel asztrális tudati síkra, akkor a tested elkészíti számodra az asztrális megfelelődet, ami viszont sok energiába kerül. Emiatt fontosnak tartom tudatosítani azt, hogy éppen hol akarsz lenni, és valóban Te irányítsd azt, hogy épp milyen tudati minőségre csatlakozol. Ehhez érdemes csakra tisztító-tudatosító és földelő gyakorlatokat végezni, és akkor nem lesz kavarcs a tudati síkok közt, sem pedig energetikailag nem esel szét.

üdv, jó gyakorlást!
Cang